Acasa este unde iti bate inima

0 Shares
0
0
0

O regula importanta ce este musai a fi pastrata pe tot parcursul vietii, tine de ordine. Pastreaza in viata ta doar obiectele care iti plac cu adevarat, acele lucruri pe care atunci cand pui mana, simti bucurie. Alergam in diverse directii, muncim, iubim, speram sau disperam, pe pilot automat fiind.

Ne dorim crestele muntilor si atunci cand le atingem, se intampla sa ne simtim mult mai goi comparativ cu startul drumului, sa ne intrebam cum am ajuns acolo si care este motivul pentru care ne lipseste fericirea.

Fericirea vine din gesturi marunte, din pace si din intelegere, din confort, cu empatie si calm.

Ramanem din viata cu ceea ce iubim, cu ceea ce ne-a facut placere cu adevarat, cu gandurile frumoase si asfintiturile in care ne-a tinut in brate persoana draga. Alege sa traiesti cum iti place, fara prejudecati si fara sa te intereseze ce anume gandesc oamenii din jurul tau. Ai venit pe lumea asta pentru tine si pentru indeplinirea celor mai nebunesti vise.

Alege sa locuiesti unde iti place si daca asta inseamna sa achizitionezi un apartament din oferta de apartamente 2 camere de vanzare Ploiesti, fa-o. Acasa este acolo unde ne este sufletul, acolo unde vibram si unde ne simtim fericiti si impliniti. Casa noastra este locul in care ne odihnim, locul care ne primeste cu acceptare si dragoste neconditionata indiferent de ora, indiferent daca sunt momente in care nu facem ordine sau nu stergem praful.

Apartamentul ne pastreaza amprenta viselor, a dorintelor si a sarguintei pe care o acordam evolutiei, chiar daca vorbim de invatat sau de timpul pe care il acordam dezvoltarii unui proiect personal. Inconjoara-te de ceea ce te atrage, cum iti face placere, in culorile preferate.

Viata pare lunga atunci cand privim la drumul din fata, insa se intampla sa existe momente in care, uitandu-ne in urma sa fi preferat sa fi fost mai constienti, mai iubitori.

Acasa este acolo unde iti bate inima, unde te simti in largul tau, iubit neconditionat, acceptat, asa cum esti, indiferent de coltul de lume in care te afli si indiferent de limba pe care o vorbesti.

0 Shares
You May Also Like