Adrenalina cu offroad!

0 Shares
0
0
0

Vrei sa simti cu adevarat ce inseamna adrenalina? Sa ajungi in locuri minunate, neatinse de lume, salbatice fara sa depui efort? Daca esti pregatit sa iti depasesti limitele dar si ale coeziunii de grup si sa te familiarizezi cu secretele 4WD indrazneste sa pornesti intr-o aventura offroad alaturi de prietenii sau colegii tai, una dintre cele mai tari activitati team building!

Dar, inainte sa pornesti exista o serie de lucruri pe care trebuie sa le stii despre calatoria offroad!

Pentru a putea conduce pe un teren neasfaltat, vehiculele off-road au nevoie de mai multe caracteristici: trebuie sa aiba o presiune redusa pe sol, astfel incat sa nu se scufunde in solul moale, de o siguranta la sol pentru a trece cu bine de obstacole si au nevoie ca rotile sa pastreze in permanenta contactul cu pamantul pentru a nu pierde echilibru si din tractiune.

Vehiculele pe roti pot realiza acest lucru printr-un echilibru adecvat intre anvelopele mari sau aditionale, combinate cu suspensii inalte si flexibile. Vehiculele de tip offroad realizeaza acest lucru prin faptul ca au sine largi si o suspensie flexibila pe rotile de drum.

Daca esti doar la inceput, nu te avanta sa alegi cele mai dificile drumuri, ci aventureaza-te pe drumuri de munte care nu sunt circulate regulat. Asigura-te insa cu nu a plouat torential recent in acea zona si ca stii cateva detalii cu privire la ruta pe care o ai de parcurs, chiar si de la cei care locuiesc in zona.

Echipeaza-te cu o doza de entuziasm, curaj si planifica absolut orice detaliu ce tine de partea tehnica a masinii. O revizie inainte de a pleca la drum va reprezenta mereu un punct de plecare caruia trebuie sa ii dai maxim de atentie iar rotile sunt primul detaliu.

Ca si activitate de team building, offroad-ul reprezinta o alegere perfecta. Vei gasi cu siguranta intre prietenii, amicii colegii tai cativa care sunt pasionati de drum si de masini si pregatiti sa te insoteasca intr-o aventura offroad. O puteti transorma intr-o adevarata expeditie cu locuri de intalnire prestabilite realizand o coeziune garantata a echipei si distractie, iar cei de la Vertical Adventure iti pot oferi momente speciale!

0 Shares
You May Also Like
Pompa de ambreiaj

AutoPompa de ambreiaj

Un cilindru principal al ambreiajului este o componenta gasita pe vehicule echipate cu transmisie manuala si serveste ca…