Anvelope de vara Bridgestone Potenza si Turanza

0 Shares
0
0
0

Bridgestone PotenzaMenirea companiei japoneze Bridgestone este sa ofere clientilor produse de cea mai buna calitate posibila . Dezvolta in permanenta noi tehnologii pentru crearea unor cauciucuri ieftine potrivite pentru un sofat la cele mai inalte standarde indiferent de suprafata de rulare sau de conditiile meteo .

Astfel au fost create gamele de anvelope pentru echiparea autoturismelor pe timpul verii , Protenza si Turanza .

Gama de anvelope Protenza este special destinata autoturismelor sport . Anvelopele Potenza S001 sunt cel mai nou model din gama de anvelope ultra-hight-performance dezvoltata de expertii Bridgestone . Acestea inglobeaza puterea si precizia a unei anvelope de Formula 1 cu o manevrabilitate desavarsita si cel mai ridicat grad de confort .Bridgestone Potenza S001 – Product Movie

[adsenseyu1]

Dezvoltate si testate pe cele mai dificile suprafete , aceste anvelope va ajuta sa cunoasteti cu adevarat potentialul autoturismului dumneavoastra . Noul design asimetric al benzii de rulare este special creat pentru obtinerea unor rezultate excelente atat la rularea pe carosabil umed cat si pe carosabil uscat . Canelurile de pe suprafata benzii de rulare au un rol foarte important in atingerea unei maxime tractiuni si la dispersarea apei in cazul rularii pe suprafete umede .

Potenza RE050A este anvelopa ideala pentru un sofat sportiv in cele mai diverse conditii meteo . Se potriveste unei game largi de autoturisme , de la modele sport precum Ferrari Enzo pana la celebrele modele Golf .

Printre principalele calitati se numara confortul , zgomotul foarte redus si o reactie foarte prompta la comenziile directiei . Precizia de inalta performanta este inspirata din tehnologiile utilizate in Formula One . In conditiile rularii pe o suprafata umeda aceste anvelope asigura o aderenta foarte buna .

Trebuie sa specificam ca toate aceste modele de anvelope le puteti gasi si pe piata din Romania la preturi mai mult decat accesibile. Pentru detalii dati click aici.

In fabricarea pneurilor Potenza RE050A Bridgestone utilizeaza doua noi concepte de tehnologie : “Silica” ( un nou compus care cosolideaza banda de rulare imbunatatind aderanta in special in conditi meteo prielnice ) si “Noise Reduction” ( reducerea zgomotului din timpul rularii pentru crearea unui confort desavarsit ) .

Bridgestone Potenza RE050 este alegerea unor constructori de top ca BMV ( pentru modele 1-Series , 5-Series si 6-Series ) , Ferrari ( 360 Modena , 550/575M si 612 Scaglietti ) , Maseratti ( pentru modelul Quattroporte ) , Mercedes-Benz ( A-class , C – class , E-class si S-class ) , Opel ( pentru modelul Astra ) , Porsche ( Boxster si 911 ) , Seat ( Altea ) , Skoda ( Octavia ) si Volkswagen ( Golf V ) . Este anvelopa ideala pentru echiparea autoturismelor sport de inalta performanta.

[adsenseyu1]

Ofera o manevrabilitate deosebita in special in viraje si la rularea la viteze foarte mari . Asigura un grad ridicat de siguranta in special pe suprafete umede , sofat confortabil si zgomot redus . Si acest model de utilizeaza tehnologiile ” Silica” si ” Noise Reduction” .

Design-ul unic al anvelopelor Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 aflat intr-o stransa legatura cu tehnologiile avansate de productie asigura standarde foarte ridicate de siguranta , manevrabilitate si stabilitate pentru toate nivelele de coducere . Fiind capabile sa ruleze la viteze foarte mari chiar si in timpul virajelor aceste anvelope ofera cele mai intense emotii pentru impatimitii sofatului . Raspund foarte prompt si precis la comenziile directiei , ofera stabilitate la viteze foarte mari si prezinta o buna reactie la acvaplanare .

Gama de anvelope Turanza este special gandita pentru a avea o foarte buna rezistenta la rulare .

Bridgestone Turanza T001 prezinta o armonie pefecta intre stabilitate , confort , rezistenta la rulare si protejarea mediului inconjurator , toate acestea intr-un nou concept de tehnologie dezvoltat de expertii companiei japoneze .

Sofatul unui autoturism echipat cu acest model de anvelope se dovedeste a fi foarte placut si relaxant indiferent carosabil sau de conditiile meteo . Raspund foarte prompt la comenziile directiei , ofera aderenta si o foarte buna stabilitate in viraje in special pe carosabil umed si o buna rezistenta la acvaplanare .

Profilul solid al noilor anvelope Bridgestone Turanza ER300 ofera o siguranta desavarsita in cele mai neprevazute situatii . Acum fiecare dintre dumneavoastra poate sa se bucure de cele mai inalte standarde de performanata fara a afecta mediul inconjurator . Noul profil al benzii de rulare a fost special optimizat pentru a creste performantele anvelopei si pentru obtinerea unui nivel de zgomot semnificativ mai redus . Canalele de pe suprafata anvelopei sunt create pentru creste rezistenta la acvaplanare si pentru a imbunatati tractiunea in conditiile rularii pe un carosabil umed

Anvelopele Bridgestone te coduc catre o alta dimensiune .

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…