Bani cu ajutorul internetului ?

0 Shares
0
0
0

Da, se pot face ! Cum ? Hai sa aflam impreuna cateva modalitati:

Creati un site de comert electronic

Site-urile de comert electronic au explodat in popularitate in ultimii ani. Odata cu prevalenta platformelor precum WordPress si WooCommerce, crearea unui site de comert electronic nu ar putea fi mai usoara.

Daca preferati sa va ocupati de produsele fizice si sa vindeti ceva tangibil, atunci deschiderea unui magazin de comert electronic ar putea fi o optiune buna.

Exista doua metode diferite pentru a obtine un magazin online de succes in functiune:

  1. Creati si vindeti un produs fizic de nisa unui anumit grup de cumparatori.
  2. Cumparati produse mai ieftine fabricate in tari straine, reambalati-le si vindeti-le.

Prima abordare poate fi foarte de succes, dar este nevoie de o pasiune pentru produs si o dorinta de a face o multime de cercetare, dezvoltare de produse si testare.

Cu toate acestea, succesul masiv al magazinelor precum SkinnyMe Tea, BeardBrand si Ratio Coffee dovedeste ca puteti obtine niveluri ridicate de succes cu magazinul dvs.

Daca prima abordare ti se pare un pic riscanta pentru prima ta afacere online, atunci s-ar putea sa iei in considerare a doua optiune de revanzare a produselor populare aduse din strainatate.

Aceasta metoda implica obtinerea unui produs popular de pe o platforma precum AliExpress, reambalarea produsului si vanzarea acestuia prin propriul magazin.

In plus fata de vanzarea produselor potrivite, trebuie sa va ganditi si la modul in care va veti expedia produsele. Puteti avea grija personal de expedierea si indeplinirea comenzilor. Sau, puteti utiliza o metoda populara numita dropshipping, in care producatorul se ocupa de transport maritim.

  1. Revindeti gazduirea web

Revanzarea web hosting este o alta modalitate foarte buna de a face bani online.

Ideea de baza a revanzarii gazduirii este de a oferi un spatiu dedicat serverului, pe care il puteti utiliza pentru a va construi propriul brand de gazduire web. Acest lucru va permite sa:

  1. Creati conturi de gazduire web cu cPanel;
  2. Setati limite de resurse particularizate (
  3. Gestionati convenabil toate conturile utilizand WHM.

Deoarece cPanel este cel mai cunoscut instrument pentru gestionarea unui cont de gazduire web, va fi usor sa atrageti noi utilizatori.

Acest lucru va permite sa va concentrati asupra achizitiei utilizatorilor, mai degraba decat asupra aspectelor tehnice ale gestionarii serverului.

  1. Creati un curs online

Se pare ca, cursurile online de astazi sunt peste tot. Deci, daca aveti cunostinte valoroase pe care cineva ar fi dispus sa le plateasca, aceasta ar putea fi o optiune excelenta.

Pe langa faptul ca aveti propriile cursuri, platformele de invatare precum BitDegree ofera posibilitatea de a deveni instructor. Este o oportunitate unica de a transmite abilitatile si experienta dumneavoastra la mii de oameni dornici sa invete despre noile tehnologii.

Cursurile digitale pot fi produse in mai multe formate diferite, de la descarcari pdf simple, la cursuri video auto-produse care contin zeci de ore de continut.

Crearea de cursuri online poate fi un traseu foarte puternic. Deoarece este sub controlul dvs., nu exista nici o limita a sumei de bani pe care o puteti castiga.

La fel ca majoritatea celorlalte metode de pe aceasta lista, cursurile digitale pot fi integrate in majoritatea stilurilor de site-uri web, inclusiv bloguri, site-uri de comert electronic si chiar site-uri afiliate.

Daca doriti sa creati un curs digital pentru a face bani online, dar nu v-ati decis asupra unui subiect, chestionarea publicului este o idee buna. Ei va pot spune exact ce ar dori sa invete si ce ar fi dispusi sa plateasca.

De exemplu, cursul online Learn Scrivener Fast este complet dedicat pentru a ajuta scriitorii sa invete detaliile software-ului Scrivener. Creatorul acestui curs, Joseph Michael, a descoperit nevoia citind comentariile de pe blogul lui Michael Hyatt. Si de atunci a devenit o afacere de sase cifre!

  1. Creati un site de afiliere

Site-urile de afiliere au explodat in popularitate recent. Ideea este destul de usor de implementat. Dar, este nevoie de a avea un public existent.

De exemplu, Mark Manson conduce un blog popular de dezvoltare personala. Pe site-ul lor exista o parte din calitatea de membru care ofera utilizatorilor acces la cursuri online, videoclipuri si comentarii suplimentare la articole. Pentru fanii muncii sale, este foarte mult.

  1. 7. Fa videochat! Da, este o solutie rapida la care recurg tot mai multi oameni, in special femei, pentru a avea castiguri substantiale luna de luna. E ca oricare job, doar ca difera putin. Nu trebuie sa te trezesti la ore foarte matinale, nu implica o anume scoala absolvita ci mai degraba ai nevoie doar de un fizic placut si de.. vorbele dulci la tine!

 Vrei angajare videochat in Bucuresti? Intra pe link!

Exista multe persoane singure pe lume care vor sa plateasca pentru a purta o conversatie cu altcineva, prin intermediul internetului asa ca.. de ce sa nu fii tu acea persoana?

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…