Care sunt cele doua tipuri de optimizare seo?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand esti antreprenor, mai mult ca sigur cauti cele mai interesante si cele mai eficiente campanii de promovare pentru afacerea ta, pentru ca iti doresti neaparat ca firma ta sa aiba un numar cat mai mare posibil de clienti, pentru ca doar in acest fel, veniturile firmei pot sa creasca foarte mult.

Si, datorita faptului ca in prezent, principala sursa de informatie pentru fiecare dintre noi este internetul, atunci este evident faptul ca trebuie sa te gandesti cat se poate de serios sa incepi sa iti promovezi cat mai mult firma in mediul online.

In acest sens, ai putea sa apelezi la o agentie de optimizare seo, care datorita unor trucuri optimizare seo, si datorita unor strategii seo foarte bine alese, vor reusi sa iti pozitioneze site-ul pe prima pagina in Google, iar odata ce site-ul firmei va fi mai vizibil, va atrage mai multi vizitatori care se vor putea transforma in clienti.

Si daca tot am adus optimizarea seo in discutie, trebuie mentionat faptul ca acest termen este o prescurtare a expresiei Search Engine Optimization, care s-ar traduce ca si fiind optimizarea pentru motoarele de cautare.

Procesul de optimizare seo va fi efectuat de catre expertii in acest domeniu, ai unei agentii de optimizare seo, iar procesul se va imparte in doua etape.

Optimizarea seo on page, este prima etapa a optimizarii seo, si se refera la modificarea unor elemente din continutul site-ului firmei tale.

In primul rand, in momentul in care se incepe o optimizare seo on page a site-ului tau, se va modifica structura URL-ului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in URL-ul paginii web va trebui sa fie inclus un cuvant cheie.

In cadrul optimizarii seo on page, se va actiona si asupra titlului paginii, iar aici trebuie ca un cuvant cheie sa fie plasat si in titlul paginii.

Meta descrierea este o scurta descriere a site-ului, preluata de catre Google, iar specialistii in optimizarea seo, vor actiona si aici, la fel cum vor actiona si asupra subtitlurilor si asupra textului, insa vor optimiza si imaginile si link-urile interne din cadrul paginii.

Cea de a doua directie in care se indreapta optimizarea seo, este optimizarea seo off page, care face referire la toate actiunile si la toate strategiile pe care le efectueaza specialistii pentru ca site-ul tau sa aiba o clasare buna in motoarele de cautare.

Construirea de link-uri sau linkbuildingul este primul pas pe care il fac specialistii din acest domeniu pentru ca site-ul tau sa aiba succes, dupa care vor verifica calitatea link-urilor, iar mai apoi se vor asigura ca Anchor textul este cat se poate de variat, pentru ca mai apoi sa arunce o privire si asupra numarului de link-uri existent, dupa care se va incepe promovarea site-ului folosind chiar si retelele de socializare.

Asadar, dupa cum se poate observa, optimizarea seo poate sa fie on page si off page, iar acest proces, cu siguranta poate sa fie realizat doar de catre specialistii in domeniu, insa iti va ajuta site-ul sa fie cat mai bine clasat in Google.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…