Care sunt practicile SEO de evitat in acest moment ?

0 Shares
0
0
0

Care sunt practicile SEO de evitat in acest moment ?Daca vrei ca afacerea ta online sa dispuna de o optimizare SEO de cea mai buna calitate iti recomand sa apelezi la serviciile www.danbradu.com .

Suntem singura companie de pe piata din Romania care lucreaza cu resurse 100% proprii . Oferim strategii de optimizare SEO unice pe DanBradu.com si social media adaptate cerintelor Google specifice fiecarei industrii .

Ne madrim cu un portofoliu de peste 100 site-uri proprietate personala cu pr 1-5 , peste 100 de clienti nationali si internationali si nenumarate cuvinte pe pozitiile 1-10. Suntem capabili sa crestem pas cu pas , respectand intocmai cerintele Google.com , vizibilitatea si vanzarile site-ului tau .

Prima si cea mai importanta practica de SEO pe care e musai sa o eviti in momentul de fata este acordarea unei importante deosebite backlink-urilor si mai putin continutului . Este adevarat ca backlink-urile sunt foarte importante insa nu sunt cele mai importante .

Deasemenea , cei care pun cantitatea link-urilor mai presus de calitatea acestora fac o foarte mare greseala . Daca crezi ca un numar foarte mare de link-uri catre site-ul tau iti va aduce numai avanatje te inseli amarnic . Aceasta metoda de SEO nu numai ca este invechita dar este si extrem de daunatoare .

[adsenseyu1]

Acum poti sa cumperi link-uri la un pret foarte mic , insa daca intalnesti una dintre cele trei situatii de mai jos aceste link-uri o sa se dovedeasca cu adevarat toxice pentru site-ul tau . Iata caresunt cele trei situatii nedorite :

•    Se dovedeste ca site-ul sursa al link-ului directionat catre site-ul tau este penalizat.
•    Domeniul de pe care site-ul tau primeste link-ul are o autoritate  extrem de redusa , adica domeniul in cauza are mai multe directoare web generale .
•    Observi ca intr-o perioada foarte scurta de timp primesti un volum foarte mare de asemenea link-uri .
Matt Cutts , liderul echipei anti-spam a Google , a anuntat recent ca aceia  care utilizeaza un blogging excesiv pentru a obtine link-uri trebuie sa se opreasca in caz contrar vor fi penalizati.

Desigur , aceasta masura nu se aplica tuturor utilizatorilor ci numai acelora care prefer cantitatea in detrimentul calitatii . Daca esti un autor cunoscut si apreciat nu trebuie sa iti faci griji , nu o sa fi afectat de aceste masuri .

Iata cum poate sa actioneze Google impotriva unui guest blogging excesiv :

•    Google nu tolereaza link-urile care nu au legatura ca site-ul tau . Adica un link catre site-ul tau de retete , sa zicem , nu are ce cauta pe un site de politica .
•    Google acorda o foarte mare importanta algoritmica autorilor si autoritatii acestora . Autoritatea ta personala ca autor este foarte importanta pentru validitatea intentiei pentru guest blogging . Pentru mai multe informatii despre aceasta tema poti sa accesezi Google Webmaster Tools/Google Labs/Statistici pentru autori .
•    Google poate oricand sa aplice penalizari serioase pentru optimizarea ancorelor in guest posting . In mod normal . optimizarea ancorelor nu este buna si poate atrage penalizari , insa penalizarile sunt cu mult mai mari atunci cand acestea se combina cu guest posting .

[adsenseyu1]

Folosirea in exces a cuvintelor cheie este o alta practica gresita , care nu face decat sa scada rangul pe Google . Desi , Google penalizeaza aceasta practica de foarte mult timp inca sunt foarte multi aceia care o utilizeaza din dorinta de a obtine o pozitie mai buna si a manipula , astfel , motorul de cautare .

Chiar daca in trecut optimizarea ancorelor era o tehnica de optimizare SEO de succes , actualmente optimizarea ancorelor este egala cu o solicitare de penalizare . Este o foarte mare greseala sa adaugi cuvinte cheie cu scopul de a prinde primele pozitii in pagina de cautare in ancore .

Iata ce ancore trebuie sa folosesti ca sa nu atragi penalizari de la Google :

•    Ancore goale , de exemplu cyborg.eu ;
•    Fraze lungi ;
•    URL-uri branduite .

Daca eviti toate aceste tehnici de SEO o sa obtii un succes garantat pentru foarte mult timp .

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…