Ce este stilul in moda?

0 Shares
0
0
0

Moda (sau fashion), si mai exact moda de îmbracaminte, desemneaza modul de îmbracare, în functie de gustul unei epoci într-o anumita regiune. Este un fenomen care implica integrarea in societate, tendintele la care se refera societate, codurile de conduita, pe care le impune aceasta, si gustul individual.

Moda se refera nu numai la îmbracaminte, ci si la accesorii, machiaj, parfum si chiar modificari corporale. Factorii care determina moda sunt uneori o cercetare estetica (în special pentru marii creatori).

Cu toate acestea, moda este determinata si de alti factori, pentru cei care o urmeaza: un mijloc de afirmare a statutului social, a grupului social, a puterii de cumparare si a personalitatii; sau pentru creatorii care imita branduri, o modalitate convenabila de a câstiga bani si succes.

Una dintre caracteristicile sale provine de la schimbarea neîncetata a societatii si a timpurilor, incitând astfel reînnoirea îmbracamintei înainte de a fi uzata sau inadecvata.

Gasirea stilului rochiei

Stiai ca avem doar un stil de rochie? Stiai ca stilul tau nu se schimba în functie de vârsta sau de morfologia ta? Iata explicatiile care justifica aceste remarci, care îi socheaza pe oamenii care doresc sa-si îmbunatateasca imaginea (nu doar aspectul lor).

Avem doar un singur stil de îmbracaminte, pentru ca avem doar o singura personalitate, care, desigur, poate fi definita cu ajutorul a câtorva cuvinte. În afara de persoanele bipolare sau schizofrenice, aceasta definitie este valabila pentru toata lumea si pe baza experientei stilistilor cu peste 7000 de clienti antrenati.

Ati întâlnit vreodata o persoana vulgara? Cred ca da. În fiecare grup de oameni, o persoana trebuie sa va fi parut vulgara. În mod similar, o persoana de sex feminin va fi de feminina în fiecare situatie, si in fiecare tinuta. O persoana eleganta va fi la fel de eleganta la o nunta precum si la tenis. Avem doar un singur stil, adaptat personalitatii tale pentru a fi atât de autentic.

O persoana al carei stil este de neconceput va experimenta foarte multe tendinte. De aceea este important sa va definiti identitatea stilului. Destul de simplu, daca ar trebui sa invatati ceva acel lucru este ca nu trebuie sa confundati stilul cu îmbracamintea. În realitate, unul este un mijloc de a se îndrepta spre celalalt. Hainele sunt moduri de a da stil.

Înainte de a utiliza hainele, trebuie sa definiti mai întâi o tendinta, care sa va defineasca personalitatea. Odata ce stilul dvs. este ales, veti avea un scop. Acest lucru va va permite sa incepeti sa cumparati hainele si acesoriile pentru a face o trecere între stilul actual si stilul dorit.

Al doilea lucru important: stilul nostru nu se schimba în functie de morfologie. Astfel, multi clienti considera ca nu ar putea avea stilul dorit, deoarece nu mai aveau aceeasi morfologie. Daca luam în considerare faptul ca avem doar un singur stil în functie de personalitate, înseamna a fi feminina reprezinta:  clasic, chic sau sportwear (iar acestea sunt stiluri).

Nu vad cum morfologia interfereaza cu posibilitatea de a fi classy, feminina sau casual?. Am spus mai devreme ca hainele sunt doar unelte pentru a va oferi stilul. O singura piesa de îmbracaminte poate fi utilizata pentru toate stilurile. Cum ar fi anumite rochii de seara sau camasi.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…