Ce ne pregatesc pentru aceasta toamna sud-coreenii de la LG ?

0 Shares
0
0
0

Ce ne pregatesc pentru aceasta toamna sud-coreenii de la LG ?LG vrea sa surprinda publicul cu un smartphone clamshell cu Android dedicat in special publicului in varsta care nu agreaza terminalele  cu touchscreen .

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea unor piese sau accesorii pentru telefoanele mobile vreau sa recomand www.magazingsm.ro.

Acest magazin online specializat in comercializarea de piese telefoane mobile , si nu numai ,  va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil .

In momentul de fata pe piata mai exista foarte putine modele de telefoane cu balama in format clamshell . Tocmai din acest motiv reprezentantii LG s-au gandit sa lanseze pe piata un flip-phone cu Android adaptat la tehnologiile prezentului .

LG Wine Smart , caci acesta este numele noului flip-phone propus de LG , desi are un design inspirat de cel al telefoanelor din anul 2005 la capitolul tehologie ofera utilizatorilor tot ceea ce se gaseste pe piata in momentul de fata .

[adsenseyu1]

Avand design-ul unui telefon clamshell , LG Wine Smart dispune de o tastatura traditionala  , prezenta pe orice astfel de telefon , la care au mai fost adaugate cateva butoane . Astfel , utilizatorii dispun de :

•    o tastatura numerica ;
•    butoane special destinate preluarii si inchiderii apelurilor ;
•    un buton ‘’OK’’ ;
•    un numar de 4 butoane directionale ;
•    butoanele specifice  Androidului , si ma refer aici la butoanele Back , Home si Recent ;
•    un buton ‘’Meniu’’ pentru App Drawer ;
•    si nu in ultimul rand , o serie de butoane pentru cateva functii , functii precum Google Hangouts .

Desi este un terminal dedicat segmentului entry-level ,  la capitolul hardware LG Wine Smart  surprinde cu un sistem de operare Android KitKat 4.4  , un procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon 400 ( MSM8926 ) de 1,2 GHz , 1GB de RAM , 4GB spatiu de stocare si un acumulator de 1700 mAh , suficient de puternic pentru un astfel de device . In plus , terminalul mai ofera si un display HVGA de 3,5’’ la o rezolutie de 480*320 pixeli si o camera foto principala de 8 MP cu senzor CMOS si o camera secundara VGA .

Chiar daca este un terminal destinat publicului in varsta , obisnuit cu un acces facil la functiile de baza , LG Wine Smart propune utilizatorilor si acces la retelele de internet , la apelurile VoIP dar si mesagerie instanta . Iata asadar , un terminal cu design traditional cu dotari de ultima generatie .

[adsenseyu1]

Pe langa toate acestea , modelul mai este echipat cu software-ul Safe Keeper , acel software care in cazuri de urgenta trimite automat mesaje catre numere alese in prealabil de catre utilizatori . In plus , impreuna cu acele mesaje sunt trimise in mod automat si coordonatele GPS ale device-ului , in momentul in care terminalul se afla plasat pentru mai mult timp intr-un singur loc .

Acest software este extrem de util pentru aceia care au in grija persoane in varsta , dandu-le posibilitatea de ai monitoriza pe varstnici avand in vedere ca sunt persoane destul de vulnerabile .

LG Wine Smart a fost lansat in Coreea in 26 septembrie in doua variante de culoare , alb si negru . Insa pana in momentul de fata nu exista date concrete cu privire la disponibilitatea terminalului si in alte regiuni .

Trebuie sa precizez ca LG Wine Smart este primul telefon cu clapeta produs de gigantul sud-coreean LG in ultimii 7 ani .

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…