Ce sunt reparatiile durabile in service onlaptop?

0 Shares
0
0
0

Onlaptop este un furnizor cu experienta de solutii IT personalizate. De cativa ani buni oferim bucurestenilor consultanta de specialitate in ceea ce priveste intretinerea si reparatia laptopurilor, precum si servicii competitive si flexibile de reparatii, inlocuire componente de laptop. Sunt foarte multe service-uri de laptop in Bucuresti si in tara… este normal avand in vedere multitudinea laptopurilor din piata si necesitatea de intretinere si reparatie pentru acestea.

Dar noi ne-am propus ca avantajul nostru competitiv sa fie in primul rand lucrul bine facut, astfel ca de fiecare data ne propunem sa realizam reparatii durabile.

Ce sunt reparatiile durabile in service laptop?

Cand spunem durabil automat ne gandim la o perioada lunga de timp. Asa dorim sa fie reparatiile pe care le intreprindem in service la cerinta clientilor nostri. O data reparat un laptop ar trebui sa aiba o durata de viata mai indelungata.

La fel, un laptop bine intretinut, curatat periodic in service onlaptop va fi mai putin predispus la supraincalzire si defecte rezultate din incingerea componentelor. Prin urmare, daca doriti sa va puteti folosi laptopul o perioada cat mai lunga de timp, considerati-ne partenerul ideal pentru servicii de intretinere si reparatii echipamente mobile.

Pe langa serviciile de calitate oferim clientilor nostri produse originale, noi si insotite de garantie. Daca vreti credem ca acesta este unul din secretele succesului nostru si mai ales a succesului reparatiilor pe care le intreprindem. Una este sa inlocuiesti un hdd defect cu un hdd second hand aparent bun (dar care a lucrat ceva la viata lui) si una este sa inlocuiesti un hdd defect cu unul nou cu garantie mai mare (chiar cu un SSD).

La fel functioneaza si cu celelalte echipamente. Oricat am dori sa economisim bani folosind componente second hand in reparatia laptopurilor, adevarul este ca cele noi si originale sunt cele mai fiabile si mai rezistente in timp. Garantia este mai mare, sunteti primul client care le foloseste, sunt la inceputul “vietii” lor si va puteti baza pe ele, mult mai mult decat pe niste componente second hand, deja “obosite”.

Onlaptop este centru de reparatii pentru laptopuri Toshiba, HP, Dell si Acer; pentru laptopuri Asus, Apple, Lenovo, MSI, Sony, Fujitsu Siemens etc. Nu e intotdeauna simplu sa poti oferi servicii competitive de reparatii pentru orice brand de laptop, dar noi reusim.

Este nevoie de tehnicieni bine pregatiti, de aparatura moderna, de componente variate (pentru ca nu se potrivesc intre ele) si nu in ultimul rand de experienta. Din fericire noi le avem pe toate si am reusit sa atragem langa noi si sa lucram cu cei mai buni tehnicieni. Experienta si dedicarea acestora fac parte din reteta succesului onlaptop, iar noi tinem mult la acest lucru.

Operatiuni in service onlaptop realizate de tehnicienii nostri

Fara a avea pretentia de a epuiza toate tipurile de servicii pe care le oferim clientilor nostri legate de laptopuri, enumeram mai jos pricipalele servicii de reparatii si inlocuire pentru care ne puteti solicita (inca o data, indifernet de laptopul pe care il detineti):

– reparam si inlocuim display laptop – indiferent daca ecranul este LED sau LCD, indiferent de diagonala (de la 12 inch pana la 17 inch)
– reparam cu succes placi de baza de laptop – poate cea mai solicitanta operatiune de service la onlaptop si in general in orice centru de reparatii. Este o operatiune complexa ce presupune dezmembrarea laptopului si lucru de reparatie la nivel de chip sau circuit de pe motherboard.
– reparam placi video de laptop – integrate pe placa de baza (chip videl) sau placi video dedicate (de pe laptopurile pentru gaming).

Va asteptam in service onlaptop pentru a descoperi intreaga gama de servicii de reparatii durabile.

0 Shares
You May Also Like