Ce tricouri poarta tinerii?

0 Shares
0
0
0

Unii tineri care sunt mai sufletisti, aleg sa dea celor nevoiasi hainele pe care nu mai au de gand sa le poarte, astfel ca isi vor face loc in dulapuri pentru hainele noi pe care sunt decisi sa le cumpere pentru sezonul cald care se apropie.

Si cum de fiecare data cand iti alegi o tinuta, prima data incepi de la incaltaminte, va trebui sa iti alegi cel putin doua perechi de adidasi, una sau doua perechi de tenisi, si de ce nu, chiar si o pereche de slapi pe care sa ii porti seara cand iesi la plimbare, si vrei sa fii cat mai lejer si cat mai comod imbracat.

Ei bine, dupa ce ti-ai ales incaltamintea, cu siguranta nu mai ramane altceva de facut decat sa iti alegi pantalonii. Poti sa iti alegi cateva perechi de pantaloni trei sfert, si cateva perechi de pantaloni scurti. Cu siguranta mai poti si sa iti alegi vreo doua perechi de pantaloni lungi pentru serile mai racoroase in care iesi pe afara, insa acesti pantaloni trebuie sa fie dintr-un material mai subire.

In momentul in care ti-ai ales si pantalonii, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa iti cauti cat mai multe tricouri din care sa iti alegi modelele pe care vrei sa le porti.

Ca si o prima idee ar trebui sa iti cumperi cateva tricouri personalizate, care fara indoiala te vor ajuta sa atragi atentia tuturor persoanelor din jur. Cu siguranta daca vei opta pentru un astfel de tricou, vei fi in centrul atentiei oriunde vei merge.

Poti sa optezi pentru un tricou polo iarasi, pentru ca acest tip de tricou il poti purta in orice situatie, si chiar si la orice varsta. Este o idee inteleapta sa iti alegi un astfel de tricou pentru ca fara indoiala te vei simti foarte lejer si comfortabil atunci cand vei purta un astfel de articol de imbracaminte.

In cazul in care optezi pentru o tinuta foarte lejera, atunci iti poti alege un tricou fara guler, pe care il poti purta alaturi de o pereche de jeansi si o pereche de tenisi. In ultima perioada foarte multi tineri poarta si un sacou in momentul in care opteaza pentru o astfel de tinuta.

Sunt o multime de tineri care insa isi doresc sa gasesca un tricou in dungi pentru barbati, pentru ca se pare ca acestea au un succes urias in ultimii ani, si sunt si foarte lejere.

Pentru tinerii care merg la sala de forta si care vor sa iasa in evidenta atat datorita corpului bine lucrat, cat si datorita tricoului pe care il poarta, le este recomandat sa aleaga un tricou casual slim, pentru ca acesta scoate in evidenta corpul bine lucrat.

Ei bine, acestea au fost doar cateva recomandari, insa tu cu siguranta iti vei alege modelul de tricou care consideri ca ti se potriveste mai bine, si care este pe placul tau.

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…