Cele mai bune huse pentru un dispozitiv iPhone

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur atentia ta se va indrepta mai intai de toate asupra unor terminale care apartin de producatorii de top de pe piata.

In aceste conditii, ai putea de exemplu sa te orientezi spre brandul American Apple, care scoate pe piata renumitele si indragitele terminale iPhone.

Nu cred ca este utilizator de smartphone care sa spuna ca nu si-ar dori un asemenea telefon, sau care sa vina cu argumente conform carora terminalele iPhone nu sunt de calitate.

Ei bine, si daca ajungi la concluzia ca un terminal iPhone este acel telefon de care ai nevoie, cu siguranta va trebui sa cauti cateva accesorii iPhone, care sa iti ofere protectie pentru telefon.

Din categoria huse telefoane, ai putea sa iti indrepti mai intai de toate atentia asupra huselor special realizate pentru terminalele iPhone, si cu siguranta vei gasi o multime de huse pentru terminalul tau.

Un asemenea accesoriu este extrem de util pentru ca iti protejeaza telefonul foarte bine in cazul in care acesta va fi scapat pe jos, dar il va proteja foarte bine si in caz de impact.

Vei putea de exemplu sa iti indrepti atentia spre o husa pentru iPhone Otterbox Defender, care costa aproximativ 200 de lei, insa dupa parerea multor utilizatori de iPhone, aceasta ar fi cea mai reusita husa pentru protectia acestor terminale.

Husele din aceasta gama sunt foarte puternice, fiind confectionate din silicon care este invelit in policarbonat, si sunt prevazute si cu o folie protectoare pentru ecranul terminalului, dar si cu capace care au rolul de a acoperi tpate gaurile telefonului.

Toate butoanele telefonului vor fi acoperite cu zone de silicon bine definite, care insa le permit utilizatorilor sa foloseasca butoanele cu usurinta.

Husa Balistic Hard Core Tactical reprezinta deasemenea o variant ideala pentru cei care isi doresc o husa pentru terminalul lor iPhone, si care nu se zgarcesc la bani, pentru ca o asemenea husa poate ajunge ca coste aproximativ 250 lei.

Daca vei opta pentru o astfel de husa, aceasta va fi rezistenta si protectiva, datorita faptului ca are 4 straturi protectoare, si poate sa ofere o protectie buna daca telefonul cade de la aproximativ 3.6 metri.

Deasemenea, o astfel de husa poate proteja terminalul foarte bine si pentru ca acesta sa nu intre in contact cu apa sau cu alte lichide, datorita sistemului cu arcuri care absorb socurile, si datorita foliei de protectie speciale, din compozitie.

O alternativa mai ieftina pentru utilizatorii de iPhone, care isi doresc o husa pentru terminalul lor, ar fi modelul Anker Protectie Ultra, care in mod normal nu ar trebui sa coste mai mult de 50 de lei.

O asemenea husa are avantajul faptului ca nu este alunecoasa, asa ca sunt sanse mici sa scapi telefonul din mana, si poate proteja telefonul in cazul in care telefonul este scapat de la o distanta de cel mult 100 centimetri.

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un terminal iPhone, acestea ar fi cele mai utile huse de protectie pentru el. Vei mai putea opta si pentru o husa universala, care va fi si mai ieftina.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…