Cele mai cautate huse pentru Nokia Lumia Icon

0 Shares
0
0
0

Cele mai cautate huse pentru Nokia Lumia IconLa fel ca orice alt smartphone si siguranta smartphone-urilor Nokia depinde foarte mult de husele Nokia. Astfel de huse Nokia pot fi achizitionate de pe unul dintre cele mai bune magazine gsm online, www.magazingsm.ro.

Cu cele mai multe conversatii despre smartphone-uri gravitand in jurul Android si iOS, poate fi usor sa uitam de Windows Phone. Nokia incearca din rasputeri sa-si faca treaba bine pentru a se asigura ca sistemul de operare nu ramane nereprezentat si ca ultima creatie a companiei, Nokia Lumia Icon, este una care merita o oarecare atentie.

Acesta este un dispozitiv bine primit si bine vazut, care ii va face fericiti pe utilizatorii de Windows Phone. Un lucru care cu siguranta nu ne va face fericiti se refera la husa ieftina achizitionata. Un dispozitiv precum acesta nu trebuie sa fie expus la stricaciuni. Alegeti una dintre cele mai bune huse pentru Nokia Lumia Icon, pentru binele telefonului si pentru binele dumneavoastra. Iata cateva dintre cele mai cautate huse pentru Nokia Lumia Icon.

Incipio Feather Case (25 $)

[adsenseyu1]

Un lucru pe care cu siguranta nu il doriti atunci cand vine vorba de o husa este una care adauga grosime excesiva dispozitivului. Acesta se presupune a fi inca un dispozitiv portabil, la urma urmei. Alegeti husa subtire si usoara Incipio Feather Case pentru a-i garanta siguranta telefonului dumneavoastra fara sa-i adaugati prea multa greutate.

OtterBox Defender Series Case (50 $)

Uneori trebuie sa recurgem la artileria grea pentru a face treaba asa cum trebuie, iar OtterBox Defender Series este husa pentru smartphone echivalenta unui tanc. Aceasta este o optiune proiectata pentru protectie premium. Dotarea lui Lumia Icon cu o husa OtterBox adauga o linie suplimentara de aparare impotriva socurilor datorita materialelor anti-soc si a celor de deviere a impactului. O astfel de husa ne provoaca pur si simplu sa scapam telefonul doar pentru a vedea ce se intampla.

High Gloss Silicone Case (20 $)

[adsenseyu1]

Nokia Lumia Icon este oferit exclusiv de catre Verizon. Prin urmare, daca sunteti intr-un magazin Verizon pentru a achizitiona un astfel de smartphone, atunci puteti cumpara si husa High Gloss Silicone Case.

Disponibila la operatorul de telefonie mobila ca parte a unui pachet de calatorie sau vanduta separat, aceasta husa este conceputa pentru a micsora uzura de zi cu zi pe care un telefon o poate experimenta. De asemenea, aceasta ofera telefonului un finisaj lucios, daca sunteti in cautare unui astfel de lucru.

Incipio DualPro Case (30 $)

Punerea unei huse pe telefonul dumneavoastra ofera un strat de protectie suplimentar, asa ca imaginati-va la cat de multa protectie va puteti astepta de la o husa care are doua straturi proprii. Incipio DualPro Case ofera un strat interior mai moale pentru a ajuta dispozitivul la absorbtia socurilor. Infasurat in jurul acestuia este exteriorul tare, realizat pentru a face fata loviturilor puternice pe care Lumia Icon le poate incasa. Putem lasa semne pe invelisul exterior al husei, insa telefonul nu va simti nimic.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…