Cele mai cool aplicatii pentru comunicare

0 Shares
0
0
0

Cele mai cool aplicatii pentru comunicareNu conteaza ca ai un telefon clasic sau un smartphone, un lucru este clar: orice telefon trebuie sa aiba o carcasa telefon. Unii au telefoane cu carcasa de plastic, altii de metal, in functie de preferintele fiecarei persoane.

Atunci cand trebuie sa-si cumperi o carcasa telefon noua, trebuie sa ai in vedere in primul rand calitatea acesteia. Carcasa trebuie sa fie una originala, care sa reziste la eventualele socuri. Poti cumpara cu usurinta o astfel de carcasa de pe www.accesoriigsm.ro. Magazinul practica cele mai mici preturi din Romania, astfel incat produsele sa fie accesibile fiecarui buzunar.

In spatele carcaselor, in ultima vreme se afla telefoanele inteligente. Acestea sunt cumparate in special pentru multiplele aplicatii care usureaza viata cumparatorilor. Comunicarea a fost si este importanta pentru toata lumea. Vorbim zi de zi prin tot felul de mijloace si metode.

Unii vorbesc fata in fata, altii vorbesc la telefon, altii pe internet si tot asa. Ideea e ca fara comunicare nu putem. Zilnic schimbam sute, chiar mii de mesaje cu cei din jurul nostru, pe toate caile de comunicare posibile.

Acesta este si motivul pentru care producatorii de telefoane mobile au creat tot felul de aplicatii. Aplicatiile de comunicare sunt descarcate tot mai adesea, si ele par a se inmulti de la o zi la alta. Sa vedem care sunt cele mai cool aplicatii pentru comunicare.

•    WhatsApp
Aceasta aplicatie permite o comunicare usoara atat cu persoanele din tara, cat si cu cei aflati in strainatate. Poti trimite tot felul de fisiere video si audio, fotografii si texte, cu o simpla conexiune la internet. Comunicarea se face in timp real.

•    Viber
Aplicatia Viber este folosita in special pentru faptul ca poti initia apeluri cu ajutorul ei. Ea este folosita in mod special pentru cei care au rude in strainatate, deoarece ai nevoie doar de internet. De asemnea, poti trimite tot felul de fisiere audio sau video.

•    Facebook Messenger
Utilizatorii de Facebook sunt tot mai numerosi. Tinerii au devenit dependenti de Facebook. Aceasta aplicatie este perfecta pentru ei, deoarece nu trebuie sa mai foloseasca aplicatia Facebook si sa intre in mesajele de pe Facebook, ci primesc mesajele pe o aplicatie separata. Astfel comunicarea se face mult mai usor.

•    Skype
Acum, utilizatorii de Skype nu mai au nevoie de un PC pentru a se conecta, ci o pot face direct de pe telefonul mobil. Comunicarea se face cu usurinta, iar pe langa faptul ca poti trimite tot felul de fisiere, poti initia si apeluri video. Practic, ai aceleasi facilitati pe care le ai folosind Skype-ul de pe PC.

•    Yahoo Messenger
Aplicatia este deosebit de utila celor care folosesc zilnic Messenger-ul de la Yahoo. Poti comunica cu usurinta cu toti prietenii pe care-i ai in lista ta.

Aceste aplicatii sunt deosebit de utile, iar ele sunt motivul pentru care multe persoane au renuntat la a mai folosi atat de des un laptop. Nu uita insa, ca pentru a te bucura de ele ai nevoi de o conexiune la internet.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…