Cele mai intalnite probleme pentru un iPhone

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa putem detine un telefon mobil inteligent de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata.

Daca stam sa ne gandim la faptul ca telefoanele acestor producatori nu se blocheaza la fel de des precum terminalele altor producatori, sau ca nu se blocheaza niciodata, atunci este lesne de inteles de ce ne indreptam cu totii atentia spre aceste telefoane.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca producatorii cei mai renumiti de pe piata de telefoane mobile, sunt fara indoiala Samsung si Apple. Cu siguranta fiecare tanar isi doreste sa isi cumpere un model de telefon de la unul dintre aceste doua branduri.

In ciuda faptului ca sunt cele mai bune telefoane de pe piata, atat modelele de la Apple cat si cele ale rivalilor de la Samsung, pot sa intampine si ele tot felul de probleme in buna lor functionare.

In continuare as dori sa iti prezint cateva dintre cele mai des intalnite probleme care apar la dispozitivele iPhone, produse de catre Apple.

Prima problema semnalata este aceea ca dispozitivul are ecranul negru sau ca este blocat, iar in acest caz este indicat sa repornesti fortat dispozitivul.

Daca ai un model iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus, atunci vei tine apasate simultan tastele de scadere volum si Adormire/Trezire, pana atunci cand pe ecran va aparea emblema Apple.Trebuie mentionat faptul ca daca vei efectua aceasta operatiune, datele salvate in telefon nu se vor sterge.

Cea de a doua problema pe care vreau sa o amintesc este aceea ca anumiti utilizatori de terminale Apple, se plang de faptul ca bateria acestora se descarca foarte rapid.

Pentru remedierea acestei probleme, in primul rand va trebui sa inchizi de fiecare data aplicatiile pe care nu le folosesti in acele momente, dar si sa activezi optiunea “Reducere miscare” din setarile telefonului. Poti deasemenea sa reduci si luminozitatea ecranului, astfel ca se va consuma mai putina baterie in timpul utilizarii dispozitivului.

Anumiti utilizatori s-au plans de faptul ca mesajele dau erori, sau ca nu pot sa foloseasca serviciul iMessage, iar pentru remedierea acestei probleme trebuie restartat telefonul, sau daca problema persista, va trebui sa intrii in setarile telefonului si sa resetezi setarile de retea.

Sunt deasemenea intalnite o multime de cazuri in care utilizatorii se plang de faptul ca tastatura dispozitivului funcitoneaza cu intarziere, iar pentru remedierea problemei va trebui sa accesezi setarile telefonului iar mai apoi sa resetezi toate setarile. In cazul in care problema persista, va trebui sa pornesti sincronizarea cu iCloud.

Se pare ca sunt anumite cazuri in care aplicatiile se deconecteaza, insa principala vina apartine refresh-ului automat din background, si din cate se pare, nu ai ce face decat sa astepti ca dezvoltatorii acestor aplicatii sa faca un update.

Daca nu iti vei putea rezolva aceste probleme pe cont propriu, va fi nevoie sa iti duci telefonul la un service gsm specializat in reparatii iPhone. Cu siguranta expertii de la un astfel de service iti vor repara dispozitivul intr-o perioada de timp cat mai scurta.

Ei bine, pe langa aceste probleme de software, pot sa apara si o multime de probleme de hardware, care sa necesite inlocuirea display-ului, sau inlocuirea butoanelor de volum, a butonului home sau a butonului de pornire/oprire, sau alte probleme precum inlocuirea antenei de semnal sau a alor piese componente.

0 Shares
You May Also Like