Cele mai populare locuri pentru petrecerea lunii de miere

0 Shares
0
0
0

Cele mai populare locuri pentru petrecerea lunii de miereSezonul estival s-a deschis oficial, iar diferitele oferte Mamaia nu s-au lasat foarte asteptate. Cei interesati de mai multe detalii cu privire diferitele oferte Mamaia sunt sfatuiti sa acceseze Parcmamaia.ro.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre cele mai populare locuri din lume, in care puteti merge in luna de miere.

Franta

Romantism, cultura, istorie – si sa nu uitam de mancarea grozava si vinurile bune – puteti avea acces la toate acestea daca mergeti in luna de miere in Franta.

Aceasta tara ofera cate un pic din tot. Puteti petrece primele cateva zile ca tineri insuratei lenevind pe plajele din Normandia sau plimbandu-va pe bulevardul Champs-Elysees din Paris in timpul zilei si avand parte de un ospat pe masura in timpul serii.

[adsenseyu1]

Puteti admira arhitectura istorica si lucrarile unor artisti celebri sau puteti lasa frumusetea rurala sa aprinda scanteia romantismului. Si cea mai buna parte este aceea ca puteti alege sa faceti toate acestea, din moment ce calatoria pe intreg cuprinsul Frantei se face destul de usor.

Franta are una dintre cele mai bune retele de transport din lume, asa ca puteti inchiria o masina si puteti gasi propria ruta dintr-un oras in altul, va puteti urca in tren si bucura de plimbare sau va puteti baza pe taxiuri si autobuze pentru a ajunge dintr-un loc in altul.

Cuplurile mai aventuroase pot inchiria motorete sau biciclete pentru a vedea un oras de la un capat la altul. Deoarece Franta reprezinta un centru international de cultura, va puteti planifica vizita in functie de evenimentele speciale ce urmeaza sa aiba loc.

De exemplu, daca faceti planificare potrivita, puteti asista la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai, puteti experimenta recolta strugurilor in luna septembrie sau puteti sustine ciclistul favorit in Tour de France in luna iulie.

Costa Rica

[adsenseyu1]

Petrecerea unei saptamani de relaxare pe o plaja, fara nici cea mai mica grija, reprezinta ideea multora cu privire la petrecerea lunii de miere, acesta fiind si motivul pentru care locatiile cu plaja reprezinta cele mai populare destinatii pentru un astfel de eveniment. Insa, zilele cu nisip moale, cer senin si ape limpezi si albastre nu sunt singurele lucruri pe care cuplurile proaspat casatorite le cauta pentru o vacanta.

Costa Rica reprezinta un paradis pentru iubitorii de natura, cu paduri dese si ape calde, care adapostesc aproximativ 5 % din speciile de plante si animale din lume. 26 de procente din pamantul acestei natiuni sunt puse deoparte de catre guvern pentru conservare, in scopul pastrarii mediului si a diversitatii biologice uimitoare.

In 2011, revista Forbes a inclus Parcul National Manuel Antonio din Costa Rica, cu padurile sale tropicale pline de fauna salbatica, plajele si stancile sale, in lista celor 12 cele mai frumoase parcuri nationale din lume.

Dar, pe langa faptul ca aceasta tara ofera frumusete nesfarsita, aceasta ofera si modalitati extrem de incitate de a o explora. Pentru perechile aventuroase, Costa Rica este o destinatie incantatoare.

Daca doriti sa faceti luna de miere in tara, la mare va recomandam sa urmariti ofertele de pe  www.parcmamaia.ro.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…