Cum alegeti utilajele perfecte pentru constructii?

0 Shares
0
0
0

Utilaje constructii reprezinta o parte semnificativa din oferta Epinvest.ro. Magazinul ofera la preturi foarte avantajoase numeroase produse de acest gen cum ar fi: hidrofoare, pompe submersibile, motopompe, taietoare de asfalt/beton, generatoare, compresoare, placi compactoare, betoniere, maiuri compactoare, vibratoare de beton.

Toate aceste utilaje pentru constructii sunt foarte apreciate de catre cumparatori, fiind produse de branduri cum ar fi Makita, Honda, Stihl, etc. Oferta Epinvest.ro este una foarte diversificata acesta fiind unul din cele mai mari magazine online in domeniu din Romania.

Dintre aceste utilaje pentru constructii se remarca hidrofoarele de la CST/berger. Aceste hidrofoare sunt folosite pentru o gama foarte larga de aplicatii. In primul rand scoaterea apei din fantani, in al doilea rand udarea gradinilor cu sau fara aspersoare, in al treile rand pomparea apei curate si alimentarea automata a caselor.

Hidrofoarele sunt auto-amorsate fiind totodata echipate cu pompa de inox. Au butelie de 24 de litri cu membrana din cauciuc alimentar. Hidrofoarele comercializate de catre Epinvest.ro prezinta un raport extrem de bun calitate/pret si o protectie foarte buna.

Pompele submersibile reprezinta un alt utilaj pentru constructii care este foarte cautat de catre clientii magazinului Epinvest.ro. Sunt comercializate numeroase modele de pompe submersibile produse de Makita sau Wacker-Neuson.

Acestea sunt ideale pentru evacuarea apei curate sau putin murdara, din butoaie de apa de ploaie, rezervoare sau chiar din piscine. Carcasa este din material plastic foarte rezistent. Manerul este ergonomic si totodata solid, permitand transportul confortabil. Are un mecanism de oprire automata cu ajutorul flotorului, iar garnitura dubla de etansare, contribuie la prelungirea duratei de viata a motorului.

Motopompele sunt indispensabile pentru scoaterea apei semi-murdare din canalizare sau din alte locuri care au fost inundate. Acestea sunt prezente in oferta magazinului epinvest.ro fiind produse de ItaliaStar.

Aceste motopompe sunt foarte apreciate de catre utilizatori, pretul fiind si el un avantaj in achizitionarea acestora. Garantia acestora motopompe este de 1 an pentru persoanele juridice si de 2 ani pentru persoane fizice.

Un utilaj pentru constructii mai ales pentru constructia sau reabilitarea de drumuri este taietorul de asfalt/beton. Acesta este produs de doua mari branduri in domeniu, Wacker-Neuson si Stihl-Viking.

Dupa desfacerea suruburilor de strangere cureaua trapezoidala este adusa automat la intinderea corecta prin forta arcurilor. Aceasta aduce o transmisie mult mai buna si o uzura foarte mica. Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grija ca in caz de murdarie a filtrului de aer sa nu intrevina o lubrifiere accentuata a amestecului. In felul acesta eficienta ramane constanta un timp mai indelungat.

Filtrul trebuie curatat abia cand este incarcat la 80%. Are un sistem anti-vibratii care minimizeaza in mare masura vibratiile transmise de la motor catre brate si palme. Astfel sunt menajate fortele in timpul taierii. De asemenea supapa de decompresiune lasa sa se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru.

Astfel se reduce clar forta de tractiune necesara cablului demaror, iat intregul sistem de pornire al motorului este menajat. Accesati cu incredere magazinul Epinvest.ro pentru o motopompa de calitate la un pret accesibil.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…