Cum ne-au schimbat viata telefoanele mobile?

0 Shares
0
0
0

Cum ne-au schimbat viata telefoanele mobile?V-ati gandit vreodata cum ne-au schimbat viata telefoanele mobile. Cat de mult suntem legati de ele? Cat de greu ne-ar fi fara ele? Ce multa treaba fac pentru noi? Cum ne organizeaza? :Si, intr-o oarecare masura, cat de mult conteaza pentru viata noastra sociala.

1. In primul rand, ganditi-va cum functionau parintii nostri. Ei aveau un telefon fix, pe care il foloseau numai atunci cand erau acasa. Primea putine vesti! Stiau mai putine despre familie. Cu certitudine… se conectau mai putin. Asadar, pentru noi, telefoanele mobile reusesc sa consolideze o legatura stransa intre membri familiei, intre prieteni. Corect?

2. Felul in care alegem sa le personalizam, spune mult despre noi. De exemplu, putem vorbi aici despre accesorii Iphone sau accesorii Samsung. Felul in care le alegem, designul lor, mesajele, culorile…  vorbesc pentru noi. Asadar, telefoanele mobile pot fi accesorii statement pentru posesorii lor.[adsenseyu1]

3. Avem aparatul foto in permanenta cu noi. Tot la copilarie ma duce gandul si-mi amintesc acele aparate foto mari, cu film, pe care le atarnau de gat parintii mei. Faceau cu schimbul…era o responsabilitate. Si imi mai amintesc ca mergea ce mergea unealta, pana cand, la un moment dat, ne lasa balta.

Nu era deloc distractiv. Astazi, telefoanele mobile au si aceasta functie de aparat foto. E simplu, e mic, e la indemana oricui. Sigur, un fotograf profesionist ar spune ca pozele nu sunt suficient de bune calitativ. E drept, dar la fel de adevarat este si faptul ca nu le folosim in revistele de moda. Sunt amintiri cu noi, pentu noi si atat.

4. Putem citi carti pe telefonul mobil. Acum nu mai putem fenta aceasta activitate care, fie vorba intre noi, a cam fost lasata deoparte. Acum, in drum spre job, in timp ce-ti astepti partenerul de viata in mall sau in orice al moment liber al vietii tale, poti sa citesti cate putin dintr-o carte. Exista aplicatii care-ti permit descarcarea volumelor in format electronic. Nu este greu deloc.

[adsenseyu1]

5. Calendarul si mesajele de atentionare. Nu este nimic mai neplacut decat sa ai o intalnire de afaceri, de exemplu, si sa nu ajungi pentru ca ti-ai uitat acasa agenda si habar n-ai de programul din ziua respectiva. Sau, este si mai neplacut sa uiti ca trebuie sa iesi in oras cu partenerul X sau cu partenerul Y, oameni foarte importanti, de altfel.

Vezi, din acest motiv ai nevoie de un telefon mobil performant. El are capacitatea sa stocheze informatii pentru tine, informatii pe care oricat de odihnit ai fi, nu le-ai putea memora. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa-ti actualizezi calendarul.

6. Poti conduce un business cu ajutorul lui. Fie ca dai telefoane, fie ca trimiti email-uri, functia de… computer este cat de poate de corect indeplinita de telefonul mobil, sigur, la nivelul de baza. Exista decizii, exista mesaje, exista directii pe care trebuie sa le transmit in timp real. In plus, uneori nu este suficient numai un apel telefonic, este nevoie de mai multe explicatii, scheme, adnotari, iar pe acestea nu le poti trimite decat pe mail. Acum se poate!

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…