Cum pot obtine surse de finantare pentru afacerea mea?

0 Shares
0
0
0

Cum pot obtine surse de finantare pentru afacerea mea?Cine si-ar dori sa fie proprietarul unui parc industrial de vanzare? Probabil nimeni nu ar vrea sa ajunga in situatia de a vinde o afacere atat de mare, insa din diverse motive, cel mai adesea financiare, se ajunge la astfel de situatii total nedorite.

Cine ar vrea insa sa fie viitorul proprietar al unui parc industrial de vanzare? Probabil orice persoana care doreste sa aiba o afacere mare, o afacere din care sa obtina profit substantial. Daca esti interesat de o astfel de afacere, intra pe http://afaceri-proprietati.com/parc-industrial-de-vanzare/ si vezi mai multe detalii.

Nici un investitor nu porneste la drum fara sa aiba o sursa de finaintare. Fara bani, nu poti face nimic. Cel mai adesea insa, sursele de finantare nu mai fac fata, banii nu mai vin, iar afacerea se duce pe apa sambetei.[adsenseyu1]

Daca te afli la inceputul afacerii, inseamna ca ai gasit o sursa de finantare. Daca te gandesti sa incepi o afacere insa nu dispui de banii necesari, poti incerca una din ideile pe care ti le vom da in cele ce urmeaza. Si, cum incercarea moarte nu are, daca nu functioneaza una, poate functioneaza alta. Fii perseverent si nu te da batut.

O posibila sursa de finantare ar putea fi bineinteles banii economisiti de tine. Oricine care are un astfel de gand de a incepe o afacere, pune bani deoparte pentru a se bucura de ei mai tarziu.

Unii, pentru a avea banii necesari, apeleaza la rude sau la prieteni. Daca ai noroc sa ai rude sau prieteni cu bani si bineinteles dispusi sa te imprumute, totul poate decurge extrem de bine.

O alta modalitate de finantare ar putea fi ajutorul venit din partea celor cu care faci parteneriat in afacerea pe care o ai. Poti apela la persoane dispuse sa-ti ofere in avans echipamente, mobilier, materii prime sau alte lucruri necesare. Oferirea acestora in avans presupune achitarea sumei ulterior, cand vei obtine profit. Problema poate aparea atunci cand afacerea ta da gres si nu mai poti achita din profitul firmei. Aceasta practica este pusa in aplicare in special de intreprinderile ce dezvolta relatii stabile in timp.

[adsenseyu1]

Un imprumut financiar la banca este o alta sursa de finantare luata deseori in calcul de catre cei care vor sa-si deschida o afacere. Problema care apare aici este cea legata de garantia pe care trebuie sa o ai si sa o prezinti cand vrei sa faci un astfel de imprumut. Mare atentie aici la conditiile imprumutului. De asemenea, fii sigur ca ai inteles toate detaliile din contract referitoare la rambursare si dobanzi, dar si alte informatii extrem de importante.

Nu uita si de programele nationale si internationale care vin in sprijinul tinerilor antreperenori oferind credite care au o dobanda bancara redusa. Gandeste-te bine la posibilitatile pe care le ai, calculeaza toate riscurile si ia in calcul toate detaliile. Fii sigur ca reusesti sa faci fata imprumutului pe care-l faci de la prieteni, banci sau din alte surse pe care le gasesti.

Tu ce modalitate de finantare a afacerii ai alege?

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…