Cum poti aduce mai mult trafic pe blogul tau

0 Shares
0
0
0

Cum poti aduce mai mult trafic pe blogul tauDaca ti-ai construit un blog dar rezultatele nu sunt cele dorite cea mai la indemana solutie este sa apelezi la optimizare SEO.Acest lucru te va ajuta sa obtii un numar mai mare de vizitatori pe site si sa urci in topul motoarelor de cautare.

Daca esti inca la inceput si nu dispui de un buget care sa iti permita sa apelezi la o echipa de specialisti,poti incerca cateva strategii ce te vor ajuta sa obtii mai multa vizibilitate pe internet.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este continutul blogului.Incepand de la articolele postate,poze,videoclipuri si chiar elementele din pagina ,toate trebuie sa fie cat mai interesante  si sa convinga vizitatorul sa revina pe blogul tau.

Continutul articolelor trebuie sa fie unic si de calitate iar titlurile sa atraga atentia inca din primele secunde.

Dupa publicare te poti ocupa de partea de distribuire a articolelor.Le poti trimite in directoare de articole si le poti promova pe alte bloguri.

[adsenseyu1]

Retelele de socializare de asemenea iti pot aduce un plus de trafic pe blog.Facebook este cea mai importanta retea de socializare datorita milioanelor de utilizatori.Tot ce trebuie sa faci este sa iti configurezi pagina de facebook fan si sa incepi sa interactionezi cu utilizatorii.Daca vei publica articole interesante in mod sigur vei beneficia de multa atentie din partea utilizatorilor iar numarul cititorilor va creste constant.

Poti folosi de asemenea si alte retele precum Linkedin sau Twitter.Datorita impactului lor in mediul online, acestea iti pot aduce un numar de vizitatori destul de mare.

O alta strategia importanta este reutilizarea articolelor.Le poti lua pe cele mai bune dintre ele si dupa o transformare in PDF le poti urca pe Scribd.com Vei trezi interesul cititorilor iar continutul blogului va fi mai bine distribuit pe internet.

O alta metoda de a aduce vizitatorii pe blog este aceea de a construi o alianta cu alte bloguri.Astfel puteti face schimb de utilizatori,puteti intractiona atat prin comenturi cat si prin link-uri .Postand comentarii cat mai interesante la articole de pe alte bloguri vei reusi sa atragi cititorii si pe blogul tau.

De asemenea este indicat sa interactionezi si pe forumuri.Este  mai bine sa alegi un forum cu un numar mare de utilizatori ,de actualitate si sa fi intotdeauna la curent cu noutatile postate.Astfel vei reusi sa iti aduci contributia si sa te faci cunoscut in mediu online.

[adsenseyu1]

Crearea unei liste de abonati ai blogului iti poate fideliza cititorii si ii poate tine la curent cu ultimele articole postate de tine.

Indiferent ce metode vei alege pentru promovarea blogului ,o discutie cu specialistii in domeniu de la www.DanBradu.com  te poate ajuta sa iti construiesti o strategie pe termen lung.Poti apela la ei atat  pentru optimizare SEO dar si pentru a invata tainele acestei meserii.

La www.DanBradu.com poti alege sa urmezi cursurile de specialist Seo .Cursul de SEO cuprinde toate notiunile de care ai nevoie incepand de la intelegerea optimizarii si a notiunii de SEO. In cadrul cursului vei dobandi cunostinte  complexe precum:strategii de scriere a textelor,strategii de alegere a cuvintelor cheie, cum se pot crea si genera metatauri si title, consultanta in alegerea serverelor, tehnici de indexare rapida, invatarea instrumentelor de la Google si a campaniilor de link building .

Tot ceea ce iti mai ramane de facut este sa pui in practica toate lucrurile  invatate iar succesul in mediul online nu se va lasa asteptat.

Alte stiri actuale :

1. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?
2. 6 Essential Elements for Mobile SEO Success in 2014
3. Cum poti avea succes online?
4. Why Your SEO Plan Needs To Include A Community
5. Cele mai vizitate siteuri din lume

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…