Cum reducem consumurile casei noastre?

0 Shares
0
0
0

Cum reducem consumurile casei noastre?Traim intr-o lume in care tot omul, isi doreste pentru sine si familia sa tot ce-i mai bun, insa daca este posibil, totul la un pret redus. Iar daca “socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din targ” incepe sa puna la cale o strategie de economisire, renuntand la anumite placeri sau limitandu-se doar la anumite produse.

Acesta strategie nu este insa recomandata in materie de constructii case, ci mai degraba trebuie sa cumparam inteligent, ceea ne trebuie, inca din faza incipienta a constructiei.

Punctual, cand vine vorba de constructii case, ceea ce ne costa cel mai mult sunt lucrurile marunte, pe care inca de la inceput poate nici nu le punem la socoteala, insa un lucru care deasemenea poate fi foarte costisitor daca nu suntem sfatuiti de cineva profesionist, o constituie lucrurile care de fapt, nu se vad.[adsenseyu1]

De exemplu izolarea cladirii, atat termo cat si hidro. Specialistii in domeniul constructiilor de case recomanda executarea unor astfel de lucrari, inca din faza de proiect a cladirii. Automat poti reduce consumul de gaz sau lemne pentru caldura, pe timp de iarna, daca inca de la inceput ai fost sfatuit corect sa izolezi casa cu termosisteme de vata minerala sau polistiren sau sa iti aplici o hidroizolatie pe baza de membrane cu aplicare lichida (polimetrice), membrane cu aplicare la rece pe baza de bitum sau chiar membrane aplicate la cald, cu flacara, prin turnare de bitum incins.

Deasemenea poti folosi autoadezive sau bariere impotriva ascensiunii in capilaritate a apei, aceasta se face cu rasina sintetica prin injectare la pompa, sau mod gravitational, prin cartuse, si impiedica ascensiunea apei dinspre pamant spre casa, fenomen total nedorit, ce se poate impedica cu usurinta daca detii aceste informatii.

Este indicat si chiar recomandat sa cunosti aceste detalii, daca ai in plan sa-ti construiesti o casa, insa cel mai intelep este sa apelezi la o firma de constructii case care te poate sfatui, si se poate ocupa si de partea aceasta a constructiei, informatii despre una dintre cele mai bune firme in domeniu poti gasi pe site-ul http://dkrconstruct.ro/preturi-constructii/, firma are sediul in Cluj, insa iti poate oferi servicii de o calitatea superioara, peste tot in Romania. Tot pe site poti regasi si datele de contact.

[adsenseyu1]

Este firesc sa iti doresti ca locuinta ta, ceea ce urmeaza sa lasi mostenire copiilor tai sa fie un lucru de calitate. Si tocmai din acest motiv omul este tentat sa cheltuiasa enorm pentru lucruri nefolositoare, sau sa plateasca de doua ori pretul unui anumit material pentru casa, doar pentru a-si dobandi linistea sufleteasca, ca a facut tot ce a putut si a pus tot ce-i mai bun, din punct de vedere material in ridicarea casei mult visate.

Recomandat insa, este sa facem un studiu de piata amanuntit inainte de a ne apuca de lucru, deoarece daca facem totul in graba si cu ce credem noi ca e mai bun, doar pentru ca este mai scump, vom avea surpriza deloc placuta, sa realizam la sfarsitul constructie sau poate chiar dupa ce am cumparat un anumit material de constructie ca ar fi existat varianta folosirii materialelor ce pot fi utilizate ca surogat celor exagerat de costisitoare.


Alte stiri actuale :

1. 25 de tavane cu personalitate
2. Principii de baza in amenajarea gradinii
3. 8 trucuri ale decoratorilor care pot functiona in casa ta
4. Interior de casa bucuresteana în stil Mic Paris
5. Eleganta si lux intr-un apartament din Moscova
6. TOP 10 idei inedite de amenajare cu blocuri de beton celular autoclavizat YTONG Design

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…