Cum sa deschizi o firma

0 Shares
0
0
0

In ziua de astazi, chiar daca la prima vedere deschiderea unei firme poate parea un lucru foarte usor de realizat, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. In primul rand, pentru a putea deschide o firma, aveti nevoie de un sediu social.

Desigur, acum multi dintre voi va ganditi ca puteti transforma apartamentele dumneavoastra in sedii sociale, lucru care este posibil de asemenea, insa asta se poate face numai cu acordul asociatiei de proprietar din care faceti parte.

Iar in cazul in care cautati pe internet, pe unele forum- uri, veti observa ca multi se plang de faptul ca nu au primit aprobarea necesara de la asociatia de proprietari pentru a-si putea transforma apartamentele in sedii sociale.

In cazul in care doriti sa deschideti o firma si asociatia de proprietari nu va da aprobarea necesara pentru a transforma un apartament in sediu social, atunci puteti apela la ajutorul unui cabinet de avocatura. Si aici trebuie sa va mentionez ca majoritatea cabinetelor de avocatura din tara noastra pun la dispozitia clientilor sai, servicii de gazduire sediu social.

Insa pentru a putea realiza acest lucru, este neaparat necesar sa luati legatura cu o casa de avocatura din vecinatatea dumneavoastra, pentru a afla toate detaliile ce tin de aceasta problema. Iar in cazul in care nu cunoasteti nicio casa de avocatura din vecinatatea dumneavoastra care ofera servicii pentru gazduire sediu social, atunci trebuie sa stiti ca puteti apela destul de simplu la ajutorul internetului.

Iar asta pentru ca, in ziua de astazi, cele mai multe firme de avocatura din tara noastra, care ofera astfel de servicii, si-au facut aparitia pe internet. Acestea si-au deschis site-uri unde isi prezinta serviciile si tarifele si nu in ultimul rand, datele de contact la care pot fi gasite.

Insa pentru gasirea unei astfel de firme, trebuie neaparat sa dati o cautare, intr- un motor de cautare, dupa niste cuvinte reprezentative. Spre exemplu, cautarea poate fi data chiar dupa cuvintele ” gazduire sediu social”, iar un urma acesteia cu siguranta drept rezultate va vor aparea destul de multe site-uri ale unor case de avocatura.

Insa nu totul s-a terminat aici, pentru ca, dupa cum va spuneam si putin mai sus, este necesar sa intrati pe site-ul uneia dintre acestea si sa luati legatura cu ajutorul datelor de contact aflate acolo.

In concluzie, va pot spune ca, atunci cand doriti sa deschideti o firma, fara sa mai aveti mari batai de cap cu asociatia de proprietari si cu unii vecini de-ai dumneavoastra care nu sunt de acord, atunci cea mai buna solutie ramane apelarea la o casa de avocatura care ofera servicii de gazduire sediu social. Iar astfel, intr-un timp destul de scurt, firma dumneavoastra isi va putea incepe activitatea.

0 Shares