Cum sa iti organizezi practic incaltamintea?

0 Shares
0
0
0

Cum sa iti organizezi practic incaltamintea?Iubim pantofii si nu obosim niciodata sa gasim noi perechi de pantofi, sandale, ghete, cizme sau botine pe care sa ni le cumparam. Devine o problema sa gasim mereu spatiu pentru noile perechi de incaltaminte.

Daca suntem putin creative, putem gasi modalitati inedite pentru a ne depozita incaltamintea, adaptate nevoilor noastre. Din fericire, acestea nu sunt deloc costisitoare si sunt deosebit de utile, salvandu-ne de fiecare data cand nu gasim loc pentru o noua pereche de pantofi.

Rafturile sunt intotdeauna utile. Daca nu gasiti util sa folositi un raft metalic, cu siguranta nu veti da gres cu un raft din lemn sau din plastic. Dupa cum ne arata blogger-ul de la “Cookie Loves Milk”, putem utiliza tevile de PVC, pentru a ne crea cel mai neobisnuit spatiu de depozitare al pantofilor.[adsenseyu1]

Tot ce trebuie sa facem este sa alegem un perete gol, unde sa asezam pantofarul si sa lipim tevile, pentru a fi loc pentru toate perechile de pantofi. V-ati gandit vreodata ca barele de prosoape pot fi utilizate pentru depozitarea pantofilor? Este foarte simplu! Aveti nevoie de cateva bare pentru prosoape de acceasi lungime, pe care le montati intr-un colt al camerei. Aceasta idee geniala apartine lui Janie de la “The Esisenharts”.

La fel de simplu este sa folositi doua etajere, pentru a crea rafturi apropiate, ideale pentru a depozita pantofii. Acestea vor fi rafturi deschise, care va permit acces rapid la pantofii preferati. In plus, cu ajutorul acestor rafturi veti reusi sa va expuneti pantofii, mai ales daca va plac foarte mult.

In cazul in care avem un spatiu generos pentru un dressing, lucrurile se simplifica si mai mult. In functie de sistemul de depozitare pe care il utilizam pentru amenajarea dressing-ului, putem sa folosim diferite rafturi incapatoare, in care vom gasi loc pentru toate perechile noastre de pantofi.

De asemenea, putem sa montam etajere in coltul dressing-ului, pentru a castiga si mai mult spatiu si a ne asigura ca vom avea suficient spatiu pentru toata incaltamintea. La fel putem proceda si cu gentile, deoarece exista diferite carlige si sisteme pe care le putem fixa pe perete sau chiar pe partea exterioara a usilor de la dulap, pentru a ne agata gentile preferate.

[adsenseyu1]

Daca gasim modalitati inteligente, chiar si pentru a depozita gentile si pantofii pe care i-am cumparat cu grija, vom reusi sa economisim spatiu, fara sa ne inghesuim perechile de pantofi intr-un dulapior de mici dimensiuni. La fel putem proceda si cu hainele, mai ales cu cele groase, de iarna, sau chiar si cu vasele si ustensilele din bucatarie.

Apartamentele si garsonierele in care unii dintre noi locuim nu ne ofera spatiu suficient pentru a depozita toate obiectele pe care le utilizam in fiecare zi. Tocmai de aceea este bine sa cautam solutii pentru a folosi spatiul limitat de care dispun intr-un mod cat mai practic.

Chiar si o suprafata de 30 de metri patrati poate fi amenajata intelient, pentru a gasi loc pentru fiecare obiect, fara sa simtim ca ne sufocam. Cu putina creativitate, orice camera poate fi amenajata practic si elegant, pentru a ne multumi atat din punct de vedere al designului, cat si al utilizarii inteligente a spatiului de depozitare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…