Cum sa ne alegem lenjeria modelatoare?

0 Shares
0
0
0

Incepeti cu elementele de baza cum ar fi o lenjerie modelatoare pentru coapse, pentru a purta o rochie alunecoasa si apoi adaugati ceva mai specializat, cum ar fi lenjeria de corp care modeleaza mai multe zone.,

Pentru cea mai mare flexibilitate, cautati piese intr-o nuanta care este aproape de tonul pielii. Pentru a putea sa gasiti mai repede chiloti modelatori urmati sfaturile de mai jos.

Colanti. Acestia sunt piese  minunate pentru a incepe cu shapewear, spune Banks-Coloma, un expert in domeniu. Aveti posibilitatea sa alegeti optiunile care reduc piciorul complet, sau coapsele, spatele, soldurile si talia. Ele netezesc liniile  si exista stiluri care maresc amprenta.

Costum complet cu corp, cu decupaj pe piept. Materialul costumelor ajuta la subtierea soldurilor si va determina sa aveti un abdomen mai plat, dar ele pot, de asemenea, aplatiza pieptul, ca un sutien sport. Stilurile noi au un bust deschis care va ridica de fapt sanii. (Purtati-l cu un sutien separat.)

Cand incercati un costum, asigurati-va ca efectul general este netezitor si ca nu creeaza cute in locuri noi, cum ar fi locul in care cusatura va loveste coapsa, spune Banks-Coloma . Daca sperati sa micsorati un piept mai mare, alegeti un costum care sa il acopere.

Primul loc pe care femeile vor sa il ascunda este abdomenul. Daca lenjeria seamana cu imbracaminte obisnuita, o puteti lasa sa se vada.

Chilotii modelatori pot ajuta la eliminarea liniilor de care se vad pe  coapse, solduri, spate, si chiar pot aplatiza stomacul. Daca sunteti in cautarea de coapse care arata bine, puteti alege un chilot scurt – doar asigurati-va ca benzile de picior nu taie pielea ta. Daca nu cautati ajutor in regiunea coapselor lenjeria poate crea un aspect mai neted. Pentru a va strange abdomenul, alegeti un stil cu talie inalta, cu material care acopera abdomenul. Puteti cauta si o lenjerie cu talie inalta.

Daca vreti o lenjerie care sa elimine aderenta unei rochii de exemplu, de ce sa nu alegeti una cu putina putere de netezire? O lenjerie buna poate elimina cutele si liniile facute de chiloti care se vad sub rochii subtiri dispar. Adu-ti rochia in magazin cu tine. Exista mai multe optiuni lenjerie. Daca purtati o fusta, puteti alege o lenjerie care incepe in talie (si o imperecheati cu un top daca doriti).

Lenjeria modelatoare pana la jumatatea coapsei. Acestea arata ca pantaloni scurti pentru biciclete, care se extind pana la talie (sau mai sus) si pot aplatiza coapsele, fundul, soldurile si abdomenul. Daca aveti celulita pe coapse si nu in zona stomacului dvs. puteti cumpara o lenjerie scurta care vine pana la talie. Dar daca aveti celulita peste tot, ar trebui sa gasiti una care vine chiar sub bust.

Daca va aplatizati prea mult, efectul nu va fi nici decum cel dorit. Aveti grija daca aveti un fund plat, pentru ca lenjeria modelatiare sa nu para mai plina. In acest caz, cautati un mod de stimulare a fundului.

In cele din urma, efectuati intotdeauna un test de “sedere” cu tinuta pentru ca forma lenjeriei sa nu iasa din haine.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…