De ce trebuie sa iti echipezi smartphone-ul cu o husa?

0 Shares
0
0
0

In aceasta perioada, fiecare dintre noi ne putem bucura de faptul ca detinem cel putin un telefon mobil inteligent, pe care il folosim intr-o multime de scopuri.

De exemplu, in momentul in care vrem sa aflam cele mai noi stiri despre un anumit subiect, nu trebuie sa facem altceva decat sa activam datele mobile ale telefonului sau wifi, si sa cautam pe internet tot ceea ce ne intereseaza.

Poti sa folosesti telefonul si pentru a-ti face o multime de poze interesante, pe care mai apoi sa le incarci pe retelele de socializare, unde pot sa fie vazute de catre prietenii tai virtuali, sau de catre membrii familiei tale, in cazul in care acestia sunt plecati in alt oras sau in alta tara.

Nu trebuie nici sa uitam intrebuintarile clasice ale unui telefon, si anume ca ne permit sa trimitem mesaje scrise, si sa purtam o convorbire telefonica. De fapt, aceasta a fost, este si va ramane cea mai importanta intrebuintare a unui telefon mobil.

Ei bine, cu siguranta un smartphone se mai poate folosi si in multe alte cazuri, insa cel mai important lucru pe care il ai de facut in momentul in care iti cumperi un astfel de dispozitiv, indiferent pentru ce marca sau model ai optat, este acela de a-ti alege accesoriile de protectie pentru telefon.

Display-ul este cea mai sensibila componenta a unui smartphone, astfel ca in primul rand, trebuie sa iti cumperi un geam protector pentru ecran. Odata ce ai optat pentru un astfel de accesoriu, chiar daca din cauza unei neglijente, iti vei scapa telefonul pe jos, display-ul si touchscreen-ul nu vor avea de suferit, pentru ca vor fi protejate de acest geam de protectie pentru display.

Husa protectoare pentru telefon este deasemenea un alt accesoriu extrem de important, pe care nu ar trebui sa uiti sa il cumperi. In functie de preferinte, vei putea sa gasesti o multime de modele de huse compatibile telefonului tau.

In cazul in care iti doresti o husa simpla, care sa iti protejeze cat mai bine telefonul, poti opta pentru o husa de tip saculet, si cu siguranta dispozitivul tau se va bucura de o foarte buna protectie. De fapt o astfel de husa, ofera o protectie de 100% telefonului.

In cazul in care ai de gand sa te uiti destul de des la ceas, sau sa vezi cine te suna, poti opta pentru o husa de tip Wiew Cover, care are o mica fereastra transparenta pe fata accesoriului, care iti permite sa vezi cine te suna.

O husa care poate sa fie practica, si care iti poate proteja partile laterale si spatele telefonului, este aceea de tip carcasa, care poate sa fie realizata din cauciuc sau silicon.

Ei bine, indiferent de ce preferinte ai, cu siguranta este important un astfel de accesoriu, insa ai si posibilitatea de a alege mai multe accesorii telefoane pe langa accesoriile de protectie, iar astfel in mod evident te vei putea bucura de o mai mare palcere atunci cand iti vei folosi telefonul.

Aceste accesorii le poti comanda de la magazinele online, sau le poti gasi si in oras, la un service gsm sau la magazinele unde se comercializeaza telefoane.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…