Detalii despre husa iPhone 5s 5 Flip Design Diamante

0 Shares
0
0
0

Va oferim cateva detalii despre o husa cu diamante… Cine ar putea dori o astfel de husa? Mai intai sa o prezentam. Este o husa iPhone 5s 5 flip design cu diamante si stand cu suport card de culoare rosie.

Desigur, primul gand ne duce la reprezentantele sexului frumos, care prefera diamantele si culoarea rosie. Da, acestea isi vor dori sa aiba si la iPhone-ul lor o husa care sa semene cu un accesoriu pretios si personalizat, dintre huse iPhone este cea mai frumoasa ca design preferat de cliente.

Este o husa de tip flip, adica are deschidere tip carte, iar pe partea din spate are prinse niste imitatii diamante lucrate cu grija, amplasate foarte frumos, pentru a crea un aspect delicat husei pentru iPhone. Husa are stand cu suport pentru a putea fi asezat iPhone-ul in alte pozitii cand se desface husa tip carte. Culoarea in cazul husei prezentate este rosie, dar exista si varianta de albastru.

Desigur, in primul rand ar trebui sa conteze rezistenta si protectia pe care le ofera husa aceasta. Insa, pentru ca in general, designul atrage primul, redand personalitatea posesorului mai bine decat orice alt aspect, aceasta husa reprezinta o alegere interesanta.

Pretul unei huse de acest gen nu este diferit de preturile huselor mai simple, este chiar un pret mai mic, vanzarile fiind totusi mai mici, pentru ca are cumparatorii mai putini, mai selecti.

Nu este o husa prea grea, dat fiind insertiile de diamante de pe spate, acestea totusi nu au o greutate atat de mare, dar ofera modelului aspectul de pretios, producatorii desigur s-au gandit ca husa poate deveni accesoriul de dorit de catre orice femeie care obisnuieste sa fie pretentioasa la detalii si poarta si haine cu modele mai vii, cu margele, deci si-ar putea dori sa isi asorteze la acestea iPhone-ul.

Da, chiar la acest lucru se gandesc cele care cumpara o astfel de husa, sa o asorteze la vestimentatie. Unele cliente chiar isi doresc si husa albastra, pentru a o asorta la haine in aceasta nuanta.

In concluzie, husa iPhone 5s 5 Flip Design Diamante stand cu suport card rosie ramane preferata clientelor, care fie o achizitioneaza pentru propriul iPhone, fie pentru a o oferi cadou unor prietene, considerand ca este mai speciala, mai deosebita, capata un aspect feminin, este ca o impodobire a iPhone-ului.

Insa functia principala a husei ramane tot functia de protejare a smartphone-ului dumneavoastra, care daca este purtat in geanta, se poate zgaria foarte usor, deci are nevoie de husa, iar modelul este ales de cliente, in special, din motivele prezentate mai sus.

Dintre huse iPhone acest tip de husa este special, pretios, de calitate, cu un design frumos, delicat, care va fi apreciat, atunci cand veti folosi iPhone-ul va fi imediat remarcat de cei care va observa vorbind la telefon.  Aceasta husa este, prin urmare, o husa foarte la moda, mai ales cand vorbim de cumparatoare, care se intrec in a avea o astfel de husa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…