Ghid turistic al Austriei si imprejurimilor sale

0 Shares
0
0
0

Ghid turistic al Austriei si imprejurimilor saleAtunci cand ne gandim la Austria, cu siguranta ne putem imagina frumusetea Alpilor, insa aceasta frumoasa tara gazduieste unele dintre cele mai interesante obiective turistice.

Astfel, ce poate fi mai frumos decat sa faceti o excursie in Austria, pe care o puteti incepe de la Innsbruck, locul Jocurilor Olimpice de Iarna.

Majoritatea ghizilor turistici va vor purta catre partea istorica a Jocurilor Olimpice din Innsbruck, iar daca tot va aflati aici este o mare pierdere sa nu cumparati si cateva suveniruri. In apropiere de Innsbruk se afla frumosul oras istoric Salzburg, care se remarca prin arhitectura sa ce a rezistat trecerii timpului.

Aici majoritatea ghizilor turistici va vor arata locul de nastere al lui Mozart, unul dintre cei mai mari compozitori ai tuturor timpurilor. De asemenea, ghizii turistici va recomanda sa vizitati toate locurile din filmul “Sunetul muzicii”, precum Catedrala din Salzburg, unde s-au casatorit principalele personaje ale filmului.

[adsenseyu1]

Fortareata Hohensalzburg este una dintre atractiile principale din Salzburg, aceasta fiind o fortareata alba de mari dimensiuni, situata pe un deal ce se inalta deasupra orasului. Daca va aflati in Salzburg in perioada potrivita a anului, atunci cu siguranta va veti bucura sa admirati Palatul Mirabell, ce impresioneaza prin gradina in care turistii se pot plimba.

Daca doriti sa vizitatii Alpii, atunci puteti merge intr-un tur turistic, care va duce catre magnificii Alpi, in locul faimos ce poarta numele de Berchtesgaden. Acest loc este acum un oras micut si placut, unde se afla istoricul Cuibul Vulturului. Acesta a fost fost locul de refugiu al lui Hitler, atat inainte cat si in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Odata ajunsi in varful muntior, veti admira o priveliste cu totul impresionanta, iar aici veti putea vedea si o vila, ce a apartinut lui Hitler. Cu siguranta aici este bine sa pozati imaginile care va inconjoara, pentru a imortaliza frumusetea Alpilor si a imprejurimilor sale.

Dupa vizitarea Alpilor, majoritatea ghizilor turistici va recomanda sa vizitati probabil cel mai faimos oras din Austria, respectiv Viena. Acesta este centrul cultural al Austriei si exista nenumarate obiective turistice ce merita vizitate.

[adsenseyu1]

Printre acestea se afla muzeele, precum Muzeul Sisi, unde se pot admira apartamentele imperiale istorice si alte obiecte deosebit de valoroase, din perioada Reginei Elizabeta a Austriei. Totodata, in Viena se poate vizita Palatul Schonbrunn, ce a fost pentru o perioada resedinta Mariei Tereza.

In mijlocul unui parc deosebit de frumos din Austria se afla Palatul Belvedere, ce a fost construit pentru Printul Eugen de Savoia si ofera o minunata priveliste asupra orasului vechi si gradinile sale. Un alt obiectiv turistic este Casa Oceanelor, care este o frumoasa expozitie ce include peste 3500 de specii acvatice vii, pe o suprafata de peste 6000 metri patrati, ce este deschisa in fiecare zi vizitatorilor.

Cu siguranta in Austria pot fi vizitate unele dintre cele mai frumoase obiective turistice, care fac obiectul unei vacante interesante si deosebit de placute. Fie ca doriti sa vizitati aceasta tara pentru a va relaxa, a va distra sau a face o incursiune culturala, in mod cert nu veti fi dezamagiti de frumusetea ce o caracterizeaza.

0 Shares
You May Also Like