Grupele europene, utopie sau realitate?

0 Shares
0
0
0

Grupele europene, utopie sau realitateDragi pariori nu v-ati plctisit sa stati la plaja sau la o bere cu prietenii? Nu va este dor sa simtiti din nou adrenalina curgand prin vene sau tensiunea meciurilor viu disputate? Nu va este dor de week-end-urile pline de competitii sportive, de scoruri live sau de timpul petrecut in fata pc-ului accesand  www.e-pariuri.ro pentru biletul zilei activ . Cu siguranta ca raspunsurile tuturor pariorilor sunt afirmative. Chinul vostru s-a sfarsit, deoarece am o veste buna pentru voi, reincepe spectacolul sportiv!

Calificarile europa league au inceput deja, si dupa cum probabil bine stiti, Astra Giurgiu a reusit sa treaca in turul doi, eliminand in primul tur pe cei de la NK Domzale. In turul doi giurgiuvenii vor intalni pe cipriotii de la Omonia Nicosia, prima mansa urmand sa se dispute joia viitoare pe Arena Nationala.

Chiar daca Astra Giurgiu se afla in premiera in cupele europene, acest lucru datorandu-se sezonului bun facut in editia trecuta de campionat, asta nu inseamna ca giurgiuvenii nu trateaza aceasta competitie cu maxima seriozitate, dorindu-si sa scoata maximum din aceasta participare. In momentul actual acest maxim ar fi o accedere in grupele Europa League, precum si o comportare onorabila in aceste grupe.
[adsenseyu1]

Probabil ca vei considera ca sunt prea optimist avand sperante prea mari de la o echipa care se afla in premiera in cupele europene nu-i asa? Poate ca ai dreptate, insa eu zic ca daca giurgiuvenii vor mai realiza cateva transferuri pe posturile cu probleme vor putea accede in grupele Europa League, mai ales dupa ultima decizie luata de cei de la Uefa, decizie care le faciliteaza drumul celor din Giurgiu catre grupe. Pentru cei care inca nu au reusit sa citeasca despre aceasta decizie dati-mi voie sa va zic despre ce este vorba. Uefa a decis ca echipele din urna a doua in care se afla si Astra Giurgiu sa preia in turul 3 in cazul in care se califica coeficientul adversarei din turul 2.

Atfel, daca vor trece de Omonia Nicosia, giugiuvenii vor prelua in turul 3 coeficientul cipriotilor, coeficient care le permite celor de la Astra sa fie capi de serie in turul 3. Astfel, vor evita adversari foarte puternici precum Vfb Stuttgart, Rubin Kazan, Sevilla sau Udinese. Deci se poate, avand in vedere ca cipriotii nu sunt de speriat.

Din pacate pentru noi, celelalte doua echipe romanesti aflate in turul 2 al Europa League, respectiv Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu nu se vor putea bucura de acelasi tratament in cazul in care vor accede in turul 3. De ce? Pentru ca aceste doua echipe romanesti au fost capi de serie in turul doi. Datorita faptului ca au fost capi de serie, Petrolul Ploiesti va intalni in turul doi al Europa League pe feroezii de la Vikingur Gota, in timp ce Pandurii vor evolua impotriva celor de la Levadia Talinn.

La prima vedere putem spune ca atat Petrolul cat si cei de la Pandurii sunt favoriti in fata acestor adversari, avand in vedere diferenta de valoare intre fotbalul nostru si a lor. Proba de foc va fi pentru cele doua echipe romanesti turul 3 preliminar, unde vor intalni adversari de calibru. Daca sezonul recent incheiat cei de la Petrolul au etalat un fotabal bun, in viteza, placut ochiului, demonstrand ca se pot califica in grupele Europa League, nu acelasi lucru il putem spune si dupa ce au disputat Supercupa Romaniei in compania celor de la Steaua, meci care l-au pierdut de o maniera categorica. Daca nu isi vor rezola in cel mai scurt timp problemele de lot pe care le au, in special dupa plecarea lui Bokila, care sezonul trecut a fost motorul echipei, atunci vor avea probleme serioase in incercarea lor de a patrunde in grupele Europa League.

Surpriza poate veni insa de la Pandurii Targu Jiu care sezonul trecut a continuat prestatia buna demonstrata in ultimii ani. Pe langa aceasta continuitate de care se bucura Pandurii, in aceasta vara au facut o campanie de achizitii destul de buna, astfel ca avem toate sansele sa speram ca vor reusi sa produca surpriza si sa se califice in grupele Europa League.

[adsenseyu1]

Marea speranta a fotbalului romanesc se leaga insa de Steaua Bucuresti si de accederea acestei echipe in grupele Champions League. Pentru acest lucru, Steaua trebuie sa treaca trei tururi preliminare, primul adversar fiind cei de la Vardar Skopje. Marea majoritate a specialistilor au fost sceptici atunci cand Reghecampf a declarat sezonul trecut ca doreste sa castige campionatul la o diferenta confortabila, insa acest lucru s-a intamplat. Acum, antrenorul stelist a declarat ca doreste calificarea in primavara europeana in Champions League! Va fi posibil? Daca este sa judecam dupa sezonul excelent facut si dupa

Supercupa Romaniei unde Steaua a predat o lectie de fotbal eu zic ca acest obiectiv este realizabil!

Predictiile voastre care sunt?


Alte stiri actual :

1. UEFA denunta un blat din Spania: “Au dorit sa obtina beneficii economice din pariuri”
2. SUPER TUN dat de un român la PARIURI. Câstig FABULOS
3. Aplicatia care te ajuta sa slabesti si sa câstigi si bani punând pariuri
4. Biletul BOMBA pe care sigur nu ai fi pariat! Un roman a dat lovitura la pariuri si a castigat o cota de 3800

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…