Hale metalice – capabilitati de stocare optime la un pret economic

0 Shares
0
0
0

O hala metalica pre-proiectata din otel, iti va oferi cea mai buna valoare posibila pentru investitia ta.

In termeni de costuri si eficienta, usurinta si flexibilitatea expansiunii, asigurari si eligibilitate pentru certificate verzi (green building), durata de viata foarte mare cu integritate si durabilitate – in fiecare sector – acest tip de constructii din otel reprezinta solutia numarul 1 pentru depozite si facilitati de depozitare. In Romania, cele mai moderne constructii metalice, pot fi vizualizate pe Constructii metalice Cluj.

Nu e de mirare ca otelul a ajuns sa domine piata industriala cu un market share de 95% si ataca sustinut si piata comerciala, situandu-se in momentul de fata la 75%, dar cu o crestere constanta.

De ce din otel?

Timpul de constructie este mult mai mic ca in cazul altor tipuri de structuri. Acest tip de depozite se construiesc mai repede, in consecinta va veti putea depozita bunurile mai repede.

De asemenea, costurile materialelor implicate in acest tip de constructii sunt mai mici (cu pana la 40% – 60%) decat cele ale celorlalte tipuri de constructii. O hala de metal pre-proiectata, se poate monta mult mai usor, pe bucati, salvand in acest fel costurile. In acelasi timp, la acest tip de constructie veti gasi si capabilitati de rezistenta la apa, precum si o durabilitate mai mare. Rezistenta la cutremure, este si ea una de top.

Halele din metal moderne sunt si foarte eficiente din punct de vedere al energiei. Controlul temperaturii si ventilatia se fac mult mai usor, in acest mod mentinandu-se conditii ideale pentru stocarea marfurilor. Un alt avantaj major al constructiilor din metal, il constatam in politicile firmelor de asigurare. Acestea ofera premium-uri cu pana la 30%-40%, daca alegeti sa construiti din metal.

Mentenanta halelor din metal nu este nici ea foarte complicata si cere mult mai putin timp decat in cazul celorlalte constructii din beton, lemn, etc. Metalul nu crapa, nu putrezeste si nu atrage mucegaiul.

De asemenea, nu este atacat de daunatori. Si din punct de vedere estetic, constructiile din metal sunt in avantaj. Texturile de metal precum si culorile diferite ce se pot aplica, aduc un aer modern cladirii chiar si daca aceasta este conceputa si folosita in scop de depozit.

Desi in general acest tip de constructii sunt numite “pre-ingineered” adica pre-proiectate, ele sunt de fapt “custom-ingineered”, adica sunt proiectate dupa preferintele si specificatiile cumparatorului.

“Pre-engineered” – ul se refera de fapt la diferitele sisteme si componente construite dinainte (tinand cont de specificatiile cumparatorilor), in asa fel incat sa poata fi montate cu usurinta la fata locului, intr-un timp mult mai scurt decat l-ar presupune constructia de la 0 a unei cladiri de dimensiuni asemanatoare, dar folosindu-se alte materiale. De asemenea, problemele de “acuratete” de la fata locului, inerente in foarte multe cazuri, aici nu mai apar.

Asta deoarece toate piesele provin de la acelasi producator si nu exista un lant de producatori care sa se amestece in constructia proiectului. De asemenea, garantia va fi aceeasi pentru toate componentele, acestea fiind produse si asamblate de catre o singura companie.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…