Husele de telefon si rolul lor estetic

0 Shares
0
0
0

Husele de telefon si rolul lor esteticHusele sunt tipul de accesorii care au rolul de a da o estetica fiecarui tip de telefon, dar si de a-l proteja pe acesta de factorii externi ce pot duce la deteriorarea acestuia.

Cand vorbim despre factorii externi care pot duce la deteriorarea unui telefon mobil, ne gandim direct la apa si praf. Apa si praful sunt principalii factori prezenti in toate cazurile in care telefoanele se strica. Fie ca este vorba de un telefon mai vechi sau de un smartphone performant, fiecare dintre acestea au nevoie de o husa care sa le protejeze si daca se poate, sa ii dea acestuia si o anumita nota de eleganta.

Primele huse de telefon aparute pe piata erau husele de tip soseta. Cu totii ni le aducem aminte sau chiar le-am folosit pentru a ne proteja telefonul mobil.

Daca privim acest tip de husa nu putem sa ne gandim la o estetica adusa unui telefon mobil, deoarece telefonul mobil nici nu se mai  vedea cand era bagat in aceasta. Dar pana si acest tip de huse confereau telefonului mobil o anumita nota de siguranta, protejandu-le de factorii nocivi ce puteau duce la deteriorarea acestuia.

[adsenseyu1]

In zilele noastre, odata cu aparitia smartphone-urilor performante au aparut si husele de telefon performante si atragatoare din punct de vedere al design-ului si al materialelor din care acestea sunt create.

Principalele materiale din care acestea sunt create le constituie: pielea, plasticul si siliconul. Husele create din piele sunt folosite in special de posesorii de smartphone-uri care vor sa le dea acestora o anumita finete, un stil diferit si o mai mare eleganta.

Un tip de astfel de huse foarte folosit este husa de tip coperta, si asta tot in randul celor ce detin smartphone-uri. Aceasta da o nota de eleganta oricarui tip de smartphone, dar in acelasi timp il fereste pe acesta de posibilele pericole la care este expus. In cazul cazaturilor, acest tip de husa are rolul de a atenua impactul.

Husele din plastic nu sunt insa, foarte recomandate. Cel putin in cazul smartphone-urilor, deoarece atasarea unei huse din plastic pe suprafata acestuia poate duce la zgarierea acestuia.

[adsenseyu1]

Contrar cu husele din plastic, cele din silicon sunt recomandate de majoritatea specialistilor. Acestea sunt create special sa confere o mare siguranta oricarui tip de smartphone si sa il faca pe acesta 100 % functionabil.

In cazul cazaturilor este simplu sa ne dam seama si singuri ca siliconul este un material moale si elastic, care in cazul loviturilor sau al cazaturilor are rolul de a atenua impactul.

Cele prezentate mai sus sunt principalele aspecte de care trebuie sa se tina cont in vederea achizitionarii unei huse perfecte pentru orice tip de telefon, deoarece pe langa faptul ca husa da o anumita estetica telefonului mobil, ea este si principalul factor de siguranta al acestuia.

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…