Inchirierea unei masini, viteza si libertate de deplasare

0 Shares
0
0
0

Inchirierea unei masini, viteza si libertate de deplasare.In acest secol, numit secolul vitezei, fiecare isi doreste sa isi indeplineasca sarcinile la timp. Pentru aceasta avem internet, smartphon-uri si masini. In ziua de azi sunt putine familiile care nu au cel putin o masina, iar pentru aceia care nu au, exista alternative cum ar fi mijloace de transport in comun sau firmele de taxi.

Aglomeratia a devenit un fenomen intalnit nu doar in orasele mari. In aproape orice oras exista o artera circulata intens datorita numarului mare de masini. In pofida acestui fapt, multi din cei care stau in tara pentru un timp sau cei care au nevoie de un mijloc propriu de transpot o pedioada determinata, apeleaza la serviciul de inchirieri de masini.

Nu este greu sa gasesti o oferta de acest gen. Spuneam ca traim in secolul vietezi si aminteam de internet. La o simpla cautare, pe internet se gasesc o multime de astfel de oferte, cum ar fi inchirieri de masini otopeni. Otopeni este unul din locurile unde se gaseste un astfel de serviciu datorita prezentei celui mai mare aeroport din tara, Aeroportul Henri Coanda. Si era anormal sa nu fie asa.[adsenseyu1]

Doritorii, adica turistii, cei angajati in strainatate, studentii plecati cu burse de studiu sau pur si simplu cei stabiliti afara dar care datorita familiei sau dorului de tara revin frecvent sau ocazional, pot apela la un astfel de serviciu de inchirieri de masini cum ar fi cel de inchirieri de masini Otopeni.

In ciuda zecilor de minute pierdute in trafic si a nervilor consumati si in ciuda dificultatii gasirii unui loc de parcare, totusi cei mai multi prefera sa aiba un mijloc de transport propriu pe perioada sederii. Probabil ca este si un efect psihologic, deoarece o masina ofera o mai mare libertate si flexibilitate in stabilirea unui program deoarece nu esti legat de altcineva pentru a te putea deplasa.

Cei care vor apela la serviciul de inchirieri de masini din Otopeni, vor putea alege dintr-o gama larga de modele de autoturisme, cunoscut fiind faptul ca in afara grijii legate de consum, sau a tarifului in functie de marca, multi soferi prefera unele modele in detrimentul altora sau chiar nutresc un sentiment de distantare fata de anumite marci datorita unor evenimente neplacute.

[adsenseyu1]

Clientul isi poate alege de la Dacia Logan, o masina economica, pana la BMW X5, la un pret de trei ori mai mare, dat cu un semnificativ plus de confort. Alte marci intalnite in oferta ar fi Opel Corsa, Ford modeo, WV Passat sau Skoda Octavia, dar desigur, acestea nu sunt toate, iar tarifele difera, dupa cum am amintit anterior, in functie de performantele masinii.

Cei care vin in tara regulat, pot deveni clienti fideli ai unei astfel de firme de inchirieri, cum este cea de inchirieri de masini din Otopeni, in acest caz, putand beneficia de o reducere de 10 % din pretul asfisat pentru fiecare model in parte. Ca si servicii optionale, clientul poate opta pentru sofer personal, pentru GPS, sau pentru scaun de copil.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…