Intrebari frecvente despre casele de amanet

0 Shares
0
0
0

Ce este un magazin/casa de amanet?

Un magazin de amanet reprezinta o modalitate rapida si usoara de a obtine bani rapid, atunci cand aveti nevoie de ei. Casele de amanet pot imprumuta sume intre 25.00 de dolari si 50.000 de dolari, in cateva minute. Pentru amanet aur rapid, intra pe BestAmanet.ro.

Cum functioneaza procesul de amanetare?

Aduceti orice element de valoare, cum ar fi bijuterii de aur, ceasuri de lux, etc., iar unul dintre expertii nostri va va evalua aceste bunuri. Dupa evaluare, vom determina valoarea produsului dvs. si va vom face o oferta in numerar. Daca decideti sa acceptati oferta, va vom oferi bani in schimbul articolului dvs.

Un document de imprumut, in care sa se precizeze termenii si conditiile imprumutului, va fi intocmit la fata locului. Vom pastra apoi proprietatea dvs., pana cand veti plati suma creditului plus comisioanele pentru dobanzi.

Ce tip de elemente se accepta pentru garantie?

  • Bijuterii de aur, argint si platina
  • Aur si argint sub forma de monede
  • Ceasuri de lux (Rolex, Omega, Cartier, Tag Heur)
  • Tablete (Apple iPad Air, iPad Mini Retina, Suprafata Windows)
  • Laptop-uri (Apple Macbook Pro, Macbook Air, iMac)
  • Console pentru jocuri (Playstation 4, XBOX One)
  • Televizoare LED inteligente, televizoare 3D sau de alt tip
  • GoPro Hero 4, camere Nikon si Canon DSLR
  • Genti de mana produse de designeri renumiti (Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Jimmy Choo)

In cat timp trebuie sa-mi recuperez proprietatea?

Imprumuturile noastre expira la patru luni de la data tranzactiei, vom detine proprietatea dvs. pentru un total de patru luni.

De ce am nevoie pentru a amaneta un produs? Este necesara identificarea valabila, cum ar fi permisul de conducere, ID-ul de stat sau pasaportul, pentru a amaneta ceva?

Pentru a amaneta orice bun este necesar sa faceti dovada identitatii si a adresei, precum si a faptului ca sunteti major (mai mare de 18 ani).

Cat de mult trebuie sa platesc pentru a-mi lua bunul inapoi?

Dobanzile si taxele vor varia in functie de suma imprumutata. De exemplu, un imprumut pentru $ 100 are o suma de plata de 23,50 $, dar un imprumut pentru 200 de dolari are o suma de returnare de 30,00 $. Prin urmare, suma pe care o veti plati va depinde de cati bani ati imprumutat.

Pot sa-mi rascumpar proprietatea inainte de cele patru luni?

Da! Oferim o reducere tuturor clientilor nostri care si-au rascumparat proprietatea inainte de data scadentei contractate. De asemenea, intelegem ca nu este intotdeauna posibil din punct de vedere economic sa rascumparati proprietatea la data scadentei contractate. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a plati taxa de dobanda pentru a obtine o prelungire a imprumutului lor colateral. La plata, clientul va primi in mod automat inca patru luni pentru a-si plati imprumutul.

Ce sa fac daca decid ca nu mai vreau bunul amanetat?

Toate articolele care nu sunt platite pana la expirarea termenului vor fi pierdute si oferite publicului spre vanzare.

Daca nu pot sa vin personal, pot trimite un membru de familie sau un prieten pentru a-mi plati imprumutul?

Va recomandam cu insistenta sa veniti in persoana sa platiti pentru imprumutul dvs., persoana care contractat amanetul trebuie sa fie prezenta cu o identificare valabila, pentru a-i fi pus dispozitie bunul imprumutat.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…