Lucruri pe care nu le stiai despre noile modele de iPhone

0 Shares
0
0
0

Lucruri pe care nu le stiai despre noile modele de iPhoneTe-ai intrebat vreodata de ce in intreaga lume iPhone-urile sunt atat de apreciate si de indragite? Crezi ca este vorba doar de design sau de brand? Sau cel mai important lucru cu care acest model se mandreste este colectia sa de functii?

Conform viziunii companiei Apple insa, principalele directii catre care iPhone-ul se indreapta sunt: simplitatea, frumusetea si excelenta in utilizare. Sa vedem in randurile urmatoare ale acestui scurt material cateva dintre atuurile si functiile specifice acestui telefon. Pentru mai multe informatii, exemple si detalii, acceseaza pagina oficiala a producatorului Apple.com.

De ce exista iPhone?

Producatorii au lansat acest model de telefon pentru a imbina intr-un mod perfect solutiile software si hardware. Intr-un mod simplu de folosit, demn de incredere pentru ani de zile.
–    Camera foto, de exemplu, reuseste sa captureze momente extraordinare, doar indreptand-o in directia corecta. Gratie auto-stabilizarii, a procesorului performant pentru imagine si a functiei Focus Pixel, fotografiatul devine ceva uimitor.

[adsenseyu1]
–    Milioane de aplicatii de calitate, frumoase, utile si atractive sunt disponibile in App Store. Fiecare dintre ele a fost aprobata manual, de catre o echipa de specialisti. Indiferent de domeniu si interese, exista o aplicatie potrivita.
–    Rezistenta la virusi si malware – pentru siguranta utilizatorilor, nimeni si nimic nu poate accesa in mod neautorizat datele stocate intr-un iPhone
–    Servicii optime pentru detectarea locatiei. Mai mult de atat, fotografiile pot sa pastreze si adresa (locatia) in care acestea au fost realizate. Desigur, daca detinatorul acestui telefon este de acord
–    Securitate de top impotriva folosirii neautorizate – de aceea ultimele modele de iPhone incorporeaza noua functie Touch ID. Acest senzor creat de inginerii Apple reuseste sa blocheze accesul altor oameni. Cum? Permitand accesul doar pe baza amprentei. Nu este vorba de o stocare a acestei imagini, ci o desfacere a amprentei, intr-un mod matematic, ce nu poate fi reproduca ca si imagine, duplicata sau modificata.
–    Apple Pay permite securizarea tranzactiilor financiare, in cele mai mici detalii. Se evita astfel fraudele de orice tip. In egala masura, Apple Pay permite efectuarea de plati cu usurinta, prin Touch ID.
–    Trimiterea mesajelor de orice tip, intr-o singura aplicatie. De la mesaje standard de text, la mesaje de grup, fotografii, videouri, pana la gif-uri, emoji, mesaje de voce sau informatii de locatie – totul se face intr-un singur loc, cu o viteza uimitoare. Mai mult de atat, aceste servicii sunt gratuite si catre alte produse Apple.  Cum realizezi o convorbire video cu un prieten din cealalta parte a lumii? Prin FaceTime. Totul este incredibil de accesibil, integrat in telefon.
–    Telefonul iti poate si masura pasii si distanta pe care ai parcurs-o intr-o zi. Mai mult de atat, se intelege de minune cu tableta si laptopul tau, sau chiar si cu televizorul.

[adsenseyu1]
–    Zeci de functii ce ii imbunatatesc functionalitatea, in orice moment al zilei, pentru orice utilizator. Numeroase tool-uri vin sa simplifice utilizarea telefonului: VoiceOver iti citeste exact ce e pe ecranul telefonului, chiar daca nu poti sa vezi; Switch Control navigheaza prin telefon fara a trebui sa glisezi display-ul; Mono Audio te ajuta sa asculti inregistrarile stereo intr-o singura casca; Invert Colors mareste contrastul ecranului, facand totul mult mai usor de citit. Tehnologia aceasta devine ceva esential – toata lumea ar trebui sa aiba acces la ea si sa se bucure de ce ofera.

Insa totul vine cu un pret – pe langa costul de achizitie, pot aparea si costuri suplimentare, in cazul accidentelor. De aceea, foloseste o husa potrivita, pentru a nu fi nevoit sa apelezi la un service GSM ce sa iti efectueze o inlocuire carcasa iPhone.

0 Shares
You May Also Like