Pariuri eficiente in golf

0 Shares
0
0
0

Pariuri eficiente in golfDin ce in ce mai multe case de pariuri online au introdus golful ca domeniu de pariere.

Si imediat au aparut si pariorii pe acest sport, unul foarte dificil de pariat – pur si simplu optiunile sunt mai multe si nu e ca la sporturile clasice ( de pariat ) fotbalul sau handbalul, unde exista trei variante mari si late – 1×2. La gold e ca si cum ai scoate castigatorul din palarie, exista prea multe variante si variabile de luat in calcul.

Cu toate astea pariorii sunt oameni incapatanati iar industria legata de numeroasele case de pariuri online le hraneste viciul si dorinta de a juca. In primul rand informarea este etapa cea mai importanta, atat cea legata de terenul de golf (forma, istorie, ce jucatori avantajeaza, cum va fi vremea etc.) cat si cea legata de jucatorii ce vor participa la competitie ( forma in care sunt, rezultatele obtinute, palmares, sincronizarea cu traseul etc.) – puteti considera aceasta regula una de aur, nu doar in pariurile legate de golf ![adsenseyu1]

Cel mai bine in golf este sa pariati live ( pe siteuri de genul http://www.casedepariuri.net/ ) asta deoarece dupa prima si uneori a doua runda apar favoritii; chiar daca competitia a pornit cu anumiti preferati ai pariorilor uneori aceste predictii se dovedesc a fi total eronate. Insa in continuare situatia nu se imbunatateste, chiar si pentru bookmakeri e grea stabilirea unor cote cat de cat exacte, de aceea pot aparea confuzii sau pareri contrarii intre acestia si pariori (care vad lucrurile altfel).

In mod instinctiv se asteapta depasirea gaurii 6, atunci cand un lider se arata (in marea majoritate a timpului), daca acest lucru nu se intampla atunci situatia e din ce in mai obscura ( pariorul joaca fie la instinct si noroc fie pe baza informarii prealabile, iar bookmakerii sunt in situatia in care trebuie sa stabileasca niste cote doar pe baza unor date ce pot fi foarte usor contrazise de jucatori).

Este nevoie de un plan, de o strategie; plasarea de pariuri random va duce la perzanie sigura. Cheia succesului e sesizarea momentului in care favoritul va claca, cine are capacitatea si experienta necesara de a vedea acest moment va castiga bani din pariuri pe golf. In plus ramai intotdeauna la limita maxima a pariului pe care ti-ai propus-o dinainte, nu paria toti banii pe o decizie ce poate fi contrazisa inca de la lovitura urmatoare.

[adsenseyu1]

Cel mai bine e sa astepti evolutia favoritului la o gaura grea, una unde multa lume are probleme (acea notorie gaura grea de la inceputul meciului). Acesta e momentul oportun.

Daca preferi pariurile pre-competitie in detrimentul celor live atunci e bine sa te bazezi pe mizele bookmakerilor, experienta lor este ajutata de relativa stabilitate a jucatorilor din golf; in plus cotele sunt mici ( cu o medie de 1.8 pentru favoriti ), iar daca esti tipul mai riscant de parior atunci cotele dintre 2 si 3 sunt pentru tine ( de multe ori surprizele vin de aici) iar profitul va fi unul ce te va ajuta sa ramai in zona pariurilor din golf.

Alte stiri actuale :

1. Tiger Woods a trimis o minge de golf de pe un continent pe altul
2. Tiger Woods ar putea juca golf intr-o comuna din Salaj
3. Professional Golfers Take On the Atlantis Golf Challenge in Dubai
4. Cei mai buni trei jucatori de golf din România sunt din Alba. Avocatul Daniel Morar, marele câstigator al Cupei România Superbet Matchplay

0 Shares
You May Also Like