Pasi pentru a face articole pentru seo

0 Shares
0
0
0

Daca aveti nevoie de o firma de seo foarte buna va recomandam optimizare seo Bucuresti. Mai jos va prezentam mai multe sfaturi pentru a face cele mai bune articole pentru seo.

Pasul 1: cititi lent (si chiar cu voce tare)

Puteti incepe in aceasta faza citirea incet a articolului vostru (si poate chiar si cu voce tare, acest lucru poate ajuta intr-adevar). Fiecare teza trebuie sa fie corecta din punct de vedere gramatical si ortografia trebuie sa fie perfecta. Ar trebui sa fii foarte critic fata de munca ta.

Pasul 2: Concentrati-va pe propozitii

Incepeti prin a va asigura ca fiecare propozitie este corecta. Concentrati-va pe ortografia cuvintelor si reformularea frazelor incomode. Asigurati-va ca propozitiile sunt gramatical corecte. Si verificati daca textul este lizibil: asigurati-va ca propozitiile nu sunt prea lungi.

Pasul 3: Concentrati-va pe paragrafe

Daca toate propozitiile dintr-un paragraf sunt aprobate, examinati structura din paragraf. Concentrati-va pe prima teza din fiecare paragraf. Aceasta prima fraza de baza capteaza intr-adevar ceea ce ati dorit sa precizati in acel punct specific? Si verificati daca propozitiile dintr-un paragraf prezentat sunt intr-o ordine logica. Folositi cuvinte de tranzitie pentru a clarifica legatura dintre propozitii?

Pasul 4: Verificati structura textului

Verificati daca structura dintre paragrafe este clara. Subiectele din textul vostru sunt prezentate intr-o ordine logica? Sau trebuie sa faceti niste schimbari?

Ar trebui sa verificati si titlurile si subpozitiile. Asigurati-va si ca toate cuvintele cheie de focalizare se afla intr-unul dintre aceste titluri si subpozitii. Dar la fel de important, asigurati-va ca titlurile vor ajuta cititorii sa inteleaga structura textului vostru.

Pasul 5: Solicitati feedback

Ultimul pas in procesul dvs. de copywriting SEO este de a cere feedback. Dupa editarea textului, trebuie sa intrebati persoanele pentru feedback. La Yoast, toate postarile pe care le scriem sunt citite de cel putin doi dintre colegii nostri inainte de a le publica online. Feedback-ul permite perspectiva altcuiva decat scriitorul si aproape intotdeauna duce la imbunatatiri mari in postare.

Va fi cu adevarat util sa permiteti unei persoane din publicul vostru sa isi corecteze postarea pentru a testa daca mesajul este sau nu comunicat corect. De asemenea, feedbackul de la cineva cu abilitati adecvate de scriere si gramatica va va ajuta sa va imbunatatiti si mai mult postarea pe blog.

SEO copywriting functioneaza cel mai bine atunci cand urmati un proces strict si asigurati-va ca textul vostru este la fel de bun. In timp ce nu toata lumea este un scriitor natural, copywriting-ul SEO este ceva ce va puteti imbunatati in practica.

Sfaturile noastre ar trebui sa va ajute sa faceti articole foarte bune pentru seo-ul unui site. De asemenea recomandarea noastra este sa va bazati mereu pe continut de foarte buna calitate si original. De asemenea, este foarte important sa corectati foarte bine articolele pentru a nu scapa greseli de scriere in ele. Aceste greseli pot crea o impresie foarte proasta cititorilor. Dupa ce creati acest continut este important sa il impartiti cu publicul si sa il distribuiti pe retelele de socializare pentru ca oamenii sa citeasca continutul.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…