Problemele cele mai cunoscute ale telefoanelor Nokia

0 Shares
0
0
0

Despre brandul finlandez Nokia, cu siguranta toata lumea stie faptul ca a fost cel mai indragit de catre toata lumea undeva pe la inceputul anilor 2000, datorita faptului ca scotea pe piata la vremea respectiva cele mai frumoase si cele mai bune telefoane.

Dintre toti cei care isi cumparau un telefon mobil in acea vreme, cei mai multi isi indreptau atentia spre Nokia, care nici nu avea o concurenta pe masura, cum este concurenta dintre Samsung si Apple in prezent.

Ei bine, despre acele telefoane stie toata lumea ca erau atat de rezistente, incat functionau fara probleme chiar si in situatia in care erau scapate pe jos de la etaj.

In prezent, daca detii un smartphone si il scapi pe jos de la etaj, in urmatoarea clipa trebuie sa te duci cu el la unul dintre cele mai bune service-uri gsm pentru reparatii telefoane Bucuresti, pentru a-ti fi telefonul reparat.

Si daca tot am discutata atat de mult despre Nokia, si despre faptul ca la inceputul anilor 2000 era cel mai apreciat producator de telefoane mobile de pe piata, in continuare vom aminti cateva dintre cele mai renumite modele ale acestui brand, dar si problemele lor de functionare.

Daca stam sa discutam despre smartphone-urile din gama Lumia, a celor de la Nokia, atunci putem mentiona faptul ca modelele Lumia 520, 530, 930, 925, 900, 710,720, 730 si 820, se restarteaza singure de foarte multe ori.

Deasemenea, aceste telefoane mai au si o problema la microfon si se blocheaza destul de des in momentul in care se doreste accesarea camerei foto.

Mai mult decat atat, display-ul are si el diferite probleme, iar calitatea sunetului in timpul unei convorbiri telefonice este destul de slaba.

Modelul Nokia 6700 Gold, Chriome, Pink, Black, se restarteaza singur, se blocheaza destul de des in momentul in care este accesata camera foto, se inchide de multe ori la accesarea camerei foto, si de multe ori, afisajul pe ecran este alb complet.

De exemplu, daca stam sa discutam despre Nokia 8800 Arte, Saphine, Gold, atunci trebuie mentionat faptul ca microfonul din ceramic incepe sa nu se mai auda clar, carcasa din piele a telefonului se deterioreaza rapid, iar casca se aude foarte incet.

Daca stam sa discutam despre telefoane de dinainte de aparitia smartphone-urilor, atunci putem aminti modelul Nokia N97 care a fost unul de success la vremea respectiva, care are probleme in ceea ce priveste display-ul, insa care mai are si probleme cu touchscreen-ul, afiseaza deasemenea emblem Nokia la pornire dupa care se blocheaza, sau se mai blocheaza chiar si touchscreen-ul.

Modelul Nokia E52 de exemplu are probleme cu microfonul, se blocheaza iarasi in momentul in care ii este accesata camera foto, si mai vibreaza la pornire dupa care ecranul sau devine alb complet.

Deasemenea, daca stam sa ne amintim si de modelul Nokia 6303, atunci putem mentiona faptul ca mircofonul la convorbire nu functioneaza insa este capabil sa inregistreze, iar display-ul este unul alb cu cartel sim introdusa in el.

Asadar, chiar daca telefoanele Nokia erau foarte rezistente la socurile mecanice, totusi aveau si ele alte probleme destul de serioase.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…