Rolul husei de telefon si a foliei de protectie a ecranului

0 Shares
0
0
0

Sunt destule motive pentru care o husa de telefon este absolut necesara fiind un accesoriu obligatoriu pentru orice smartphone. Alegerea unei huse sau a unei carcase pentru telefonul vostru ofera protectie gadgetului si in felul acesta veti scapa de grija ca il puteti scapa sau zgaria.

Telefoanele de ultima generatie vin la pachet si cu o serie de dezavantaje. In primul rand, acestea sunt foarte sensibile, iar cel mai mic soc sau cea mai mica zgarietura va pot aduce telefonul intr-o stare jalnica. Acesta insa se poate defecta iremediabil, caz in care va trebui sa il schimbati cu altul sau sa il reparati.

De aceea este indicata o husa iphone 8: pentru a va proteja telefonul. Nu degeaba husa de telefon este cea mai sigura alegere prin care investitia intr-un smartphone este protejata in totalitate. La modelele de ultima generatie, reparatia este una foarte costisitoare, de aceea trebuie sa aveti foarte mare grija de telefonul vostru.

In cazul in care doriti sa vindeti telefonul, acesta trebuie sa arate impecabil pentru a putea obtine suma pe care o cereti pe el. In caz contrar, il puteti duce la amanet sau il veti vinde la un pret de nimic. Cu alte cuvinte, husa de telefon va salveaza de foarte multe pierderi ce ar putea aparea din cauza neatentiei si va protejeaza investitia.

Majoritatea huselor de calitate va ofera un strat interior care protejeaza ecranul de zgarieturi. Cele mai indicate materiale pentru o husa de telefon de calitate sunt cele din silicon sau PVC. Obligatoriu este ca husa sa se potriveasca cu modelul de telefon pe care il aveti. In caz contrar, acesta nu va mai functiona la parametri normali. De aceea, cand veti merge sa va cumparati o husa, sa nu uitati telefonul in geanta sau in masina.

Alegerea potrivita

Unul dintre cele mai puternice si mai scumpe materiale pentru o husa de calitate este pielea care ofera un strat gros de protectie fara a ingreuna in vreun fel telefonul. In cazul in care doriti sa aveti parte de o protectie de inalta calitate si la un pret decent, neoprenul este alegerea potrivita avand in vedere ca acest material se aseamana cu cauciucul si este foarte usor si rezistent la apa.

O alta optiune pe care va puteti baza alegerea unei huse de calitate este nailonul. Acesta ofera o fixare sigura telefonului. Specialistii in domeniu va recomanda sa nu alegeti plasticul chiar daca este mai ieftin, insa nu si cel mai potrivit in materie de protectie.

Dupa ce v-ati achizitionat o husa, nu uitati de ecran. In timp ce husa va protejeaza partea din spate a telefonului si lateralele acestuia, folia protejeaza ecranul impotriva zgarieturilor si a altor accidente ce ar putea sa apara din cauza neatentiei.

Puteti alege o folie din plastic sau una din sticla. Ambele sunt foarte subtiri si va veti acomoda foarte repede cu ele. Nu sunt nici groase si nici nu va deranjeaza in manevrarea telefonului.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…