Smartphone-uri cu baterii de top

0 Shares
0
0
0

Smartphone-uri cu baterii de topCand iti achizitionezi un touchsceen Nokia Lumia 520 inseamna ca telefonul tau are nevoie de anumite reparatii.

Nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece aceasta problema poate fi rezolvata cu usurinta, mai ales daca inlocuiesti vechiul touchscreen cu un touchsceen Nokia Lumia 520 de pe http://www.magazingsm.ro/piese-telefon/geam-cu-touchscreen-nokia-lumia-520-original-15170 .

De ce trebuie sa cumperi de pe acest site? Pentru ca aici este cel mai mare magazin GSM din Romania, magazin cu produse originale care vor fi perfecte pentru telefonul tau daca vrei ca acesta sa continuie sa functioneze bine si dupa ce il repari.

Insa, cea mai mare problema a posesorilor de smartphone nu este touchscreen-ul, ci bateria. Este greu sa gasesti un smartphone care pe langa toate caracteristicile bune pe care le are sa mai aiba si o baterie puternica. Cu toate acestea sunt cateva modele care merita atentia pentru calitatea bateriei.

[adsenseyu1]

Sony Xperia Z3

Posesorii unui astfel de smartphone se pot bucura de o durata de viata a bateriei 85 de ore. Bateria este de 3100 mAh si este incorporata in carcasa telefonului. In convorbiri 3G durata de viata a bateriei este de aproximativ 23 de ore, daca navighezi pe internet de aproximativ 12 ore, iar daca vizionezi clipuri video aproximativ 12 ore.

Acest telefon nu are doar o baterie performanta, ci prezinta performante ridicate si datorita procesorului Quad core la 2,5 GHz Krait 400, chipsetul fiind Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801. De asemenea, o alta caracteristica demna de amintit este performanta camerei foto principala, care are o dimensiune de 20,7 MP, 5248 x 3936 pixeli.

HTC One M8

Cu o baterie de 2600 mAh si cu o durata in convorbiri 3G de aproximativ 20 de ore, HTC One M8 este preferat de cei care doresc un telefon cu o baterie buna. Durata in regim de asteptare este de 496 de ore, iar bateria este de tip

Li-Polymer

Un lucru demn de remarcat la acest model este sunetul. Acesta se aude puternic si clar, telefonul fiind dotat si cu doua difuzoare stereo frontale, dar si cu aplificatoare integrate. De asemenea, camera foto este una remarcabila. Fotografiile vor iesi extrem de clare, astfel incat vor fi perfecte pentru incarcat pe retelele de socializare.

[adsenseyu1]

Samsung N910 Galaxy Note 4

Chiar daca pretul unui astfel de telefon este unul mare, unii spun ca merita. Capacitatea bateriei este de 3220 mAh, ceea ce inseamna aproximativ 29 de ore in convorbiri 3G, aproximativ 11 ore de browsing web si aproximativ 18 ore de redare video. Modelul se mai face remarcat si prin performantele camerei foto, dar si prin ecranul Super AMOLED Quad HD, care ofera o claritate impresionanta.

Pentru a-ti achizitiona oricare din aceste modele ai nevoie de sume de bani impresionante. Daca insa nu-ti permiti astfel de achizitii, poti opta pentru telefoane inteligente la fel de performante in unele aspecte, dar mai slabe din punct de vedere al bateriei.

Nu le poti avea pe toate cu bani putini. Cauta un telefon potrivit pentru bugetul si nevoile tale si vei face alegerea potrivita.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…