Stiluri de rochii de seara

0 Shares
0
0
0

Stiluri-de-rochii-de-searaAtunci cand vine vorba de oferirea de cadouri celor mai importante femei din viata noastra, unul dintre cele mai interesante astfel de cadouri se refera la rochii femei. Daca sunteti in cautarea de rochii femei va sfatuim sa aruncati o privire pe Coolcrok.ro, unul dintre cele mai interesante magazine online din acest domeniu.

In privinta rochiilor de seara, urmatoarele randuri va vor ajuta sa potriviti rochia cu calitatile dumneavoastra fizice. Iata care sunt principalele tipuri de stiluri pentru rochiile de seara:

Rochia cu talie larga – s-ar putea sa nu vedeti un asemenea stil potrivit pentru purtatul in timpul zilei, insa nu este atat de neobisnuit nici pentru seara. Stilurile largi, numite uneori si empire, sunt confortabile sub linia bustului. Acestea sunt magulitoare intrucat arata o oarecare structura, insa nu imbratiseaza partea inferioara a corpului.

Daca aveti o talie groasa sau coapse mai mari, acest stil va arata elegant, dar va ascunde mult mai mult decat va arata.

Rochia de tip wrap – acest model de rochie clasica este o optiune foarte magulitoare pentru femeia voluptoasa care are o definitie frumoasa in talie. O astfel de rochie se leaga pe o parte si se bazeaza pe o tesatura in cascada, care ajuta la sculptarea conturului.

[adsenseyu1]

Cel mai frumos lucru legat de o rochie de acest tip se refera la faptul ca aceasta inmoaie contururile corpului, dar inca apare oarecum revelatoare. Este o iluzie optica. Daca sunteti mai grea in partea de sus decat in partea de jos (sau invers), o rochie de tip wrap va va compensa silueta.

Rochia de tip manta – aceasta rochie stransa pe corp are un contur drept (uneori cu curea, alteori fara). O astfel de rochie duce lipsuri la capitolul imaginatie, insa daca nu aveti nimic de ascuns, aceasta reprezinta un mod elegant de a scoata in evidenta formele pastrand in acelasi timp un efect subtil. Astfel de rochii in culori neutre reprezinta, de asemenea, „cameleoni ai dulapului”: le puteti purta in timpul zilei sau serii cu o schimbare de accesorii cum ar fi adaugarea unui sacou, sal sau bijuterii fanteziste.

Rochie cu linia A clasica – daca exista un stil de baza, o rochie clasica pe care aproape orice tip de corp o poate purta, este vorba despre rochia cu linia A.  Aceasta este construita in forma literei A si se potriveste foarte bine in partea de sus inainte de a ajunge la linia tivului. Materialul suplimentar nu adauga grosime cum s-ar intampla in cazul pliurilor.

[adsenseyu1]

Aceasta ofera o plinatate frumoasa, care reuseste sa fie subtila si in acelasi timp sa ascunda cu succes diferitele defecte ale corpului. Daca sunteti mai mari in partea de sus, o rochie de acest tip va echilibra acest lucru.

Daca sunteti mari in partea de jos, o astfel de rochie va ascunde un abdomen mai pronuntat. Daca sunteti incepatoare in ceea ce priveste cumparaturile pentru tinuta de seara, incercati sa cereti unei persoane din domeniul vanzarilor de articole vestimentare sa va arate cateva rochii simple cu linie A. Acesta este locul perfect pentru a incepe.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…