Temerile imobiliare ale cumparatorilor

0 Shares
0
0
0

Multi oameni care ar dori sa detina case au temeri atunci cand vine vorba de cumparare apartamente noi Iasi. Daca esti unul dintre acesti oameni, nu te speria, sunt cativa pasi simpli care sa te ajute in a depasi temerile si a devini mai increzator ca vei face o achizitie buna. Iata cateva dintre principalele motive care ar putea fi exploatate cu privire la achizitionarea unei case pentru a depasi toate obstacolele.

Pierderea valorii proprietatii

Casele pot scadea in valoare chiar si fara sa aiba loc vreun dezastru. Vecinatatile pot scadea treptat, casele nou construite pot face cartierele mai vechi mai putin atractive sau o dezvoltare neplacuta poate interveni in zona, precum o inchisoare, un depozit de deseuri sau o autostrada. O economie slaba sau mediocra poate mentine, de asemenea, o casa la o valoare scazuta.

Chiar si cumparatorii avizati nu pot prezice intotdeauna ceea ce se va intampla cu preturile unei proprietati. Dar, puteti lua masuri de precautie, cum ar fi cumpararea intr-o zona cu criminalitate scazuta, in cazul in care casele sunt bine intretinute, in principal ocupate de proprietari si scoli de inalta calitate in apropiere.

Puteti cumpara intr-o zona in care exista mai multe surse de locuri de munca, astfel incat, daca o afacere se inchide sau se restrange, intregul oras nu trebuie sa se mute pentru a gasi de lucru. Si va puteti interesa in cele din urma la primarie pentru a intreba despre planurile de dezvoltare viitoare in zona in care doriti sa cumparati.

Costuri de intretinere coplesitoare

Toate casele au costuri de intretinere, insa multe dintre ele au facturi de intretinere foarte mari. Daca deveniti proprietar uneori e greu sa fii capabil in a evita aceste costuri.

Cu toate acestea, exista numeroase lucruri pe care le puteti face pentru a atenua si a va pregati pentru ele: cumpara o casa care a fost bine intretinuta, o casa care a fost recent modernizata sau are elemente majore inlocuite, cum ar fi acoperisul, sitemele de incalzire, instalatii sanitare sau electrice noi, cumpera o casa noua, fa lucrari de intretinere in mod regulat pentru a preveni problemele mici care se pot transforma in reparatii majore, fa un fond de urgenta generos pus deoparte pentru intretinere si adauga la acest fond in fiecare luna.

Pentru a evita cumpararea unei gropi de bani, ar trebui sa ai, de asemenea, o inspectie bine facuta a locuintei spre care optezi.

Regretul cumparatorului

Sunteti ingrijorat cu privire la cumpararea casei gresite? Poate pentru ca nu stii ce vrei. Din fericire, puteti rezolva aceasta problema. Fa o lista de dorinte, care include caracteristicile pe care casa trebuie sa le aiba, precum si functiile pe care ti-ar placea sa le indeplineasca, daca sunt necesare.

Uita-te la mai multe case pentru a vedea ce este disponibil in gama de pret. Daca descoperi o casa pe care crezi ca vrei sa o cumperi, reflecteaza la decizie inainte de a face o oferta. Si nu depasi bugetul, deoarece vei regreta rapid cumpararea oricarei case care iti tulbura finantele.

0 Shares
You May Also Like