Tool-uri online care pot simplifica recrutarea pentru companiile de web hosting

0 Shares
0
0
0

Micile afaceri ce incearca sa gaseasca o expertiza tehnica si seturi de aptitudini particulare la anumite persoane, gasesc foarte greu candidatii potriviti.

Indiferent in ce industrie lucrezi, recrutarea presupune mult timp si alocare de resurse, dar pentru industriile de genul serviciilor de web hosting, poate fi si mai dificil. Cea mai buna gazduire web, numai pe GazduireEnterprise.ro.

In timp ce abordarile de tip “old school”, de a face reclama locala si a da anunturi in ziar pot avea un oarecare succes, pentru marile companii poate fi redundant. In multe privinte, recrutarea directa a devenit o norma in zilele noastre si daca o companie nu-si poate permite sa angajeze o alta care sa se ocupe exact de acest lucru, recrutarea directa este esentiala.

Daca esti o firma de web hosting, vei gasi cateva tool-uri interesante pe internet, ce te vor ajuta in privinta recrutarii de personal calificat. Mai jos vom prezenta cateva dintre acestea:

[adsenseyu1]

1.    HireIQ.
Este ok sa te poti uita la diferite profile si sa discuti cu membrii echipei, dar cum stii cu adevarat daca omul cu care discuti este intr-adevar cel potrivit pentru un anumit job?

HireIQ ofera tool-urile necesare pentru a te asigura ca oamenii pe care i-ai ales, au abilitatile pe care le doresti tu, in asa fel incat sa aiba succes pe postul ocupat.

HireIQ ofera analize ce pot determina gradul de potrivire al unui anumit candidat, asta insemnand ca vei pierde mai putin timp si vei face mult mai putine greseli.

2.    Namely.
Namely este o solutie de tip cloud ce poate rezolva o multitudine de probleme conexe cu angajarea (plati ale salariilor, evidente, etc.) si este specializata pe instruirea foarte rapida a noilor membrii. Ofera de asemenea on boarding automat, ce permite noilor angajati sa completeze cerintele HR, cat mai rapid posibil.

3.    Homerun.
Homerun este o alta solutie ce se concentreaza pe ajutarea echipelor, sa lucreze mai eficient. Ca si alte solutii de acest tip, companiile pot seta website-uri de job-uri sa atraga angajatii potriviti, folosind aceasta aplicatie. Solutia ofera si o interfata ce permite membrilor echipei sa evalueze aplicantii la job, dar si alti angajati.

[adsenseyu1]

4.    SAP SuccesFactors.
Corporatia germana de software SAP, a lansat noua aplicatie SuccesFactors, ce se adreseaza domeniilor de recrutare si managementului de capital uman, functionand in cloud.

Pe langa tool-urile specifice de recrutare, SuccesFactors ofera si tool-uri de on boarding, pentru a asigura o miscare libera a candidatilor, catre compania ta. SuccesFactor permite postarea de oferte de job-uri pe site-uri de profil, adaugand anumite tool-uri de analiza, ce pot ajuta companiile sa gaseasca cei mai potriviti oameni, maximizand si imbunatatind per total, intregul proces de recrutare.

Daca sunteti o firma de web hosting si va preocupa gasirea unui mod eficient de management al resurselor umane, aceasta aplicatie va va usura foarte mult treaba, fiind conceputa exact pentru astfel de firme.

In plus, nu veti avea nevoie sa angajati o firma de recrutare 3rd party care sa se ocupe de aceste lucruri.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…