Tricouri cu mesaje interesante

0 Shares
0
0
0

Avand la dispozitie o gama intreaga de unelte digitale si grafice orice este posibil in momentul in care creati un design de tricou. Imprimarea unui tricou are mai multe limitari tehnice de care este bine sa tinem cont atunci cand vrem sa ne scoatem creatiile la lumina.

Sunt mai multe idei de tricouri cu mesaje care mai de care mai indraznete si mai originale. Tot ce trebuie sa facem este sa alegem ceea ce ni se potriveste cel mai bine.

Cui nu ii plac tricourile care au mesaje haioase? Acestea atrag imediat privirile si aduc zambetul pe fata persoanelor din jur si este pacat sa nu aveti in dulap macar cateva. Exista si un top al celor mai amuzante tricouri cu mesaje.

[adsenseyu1]

Un tricou cu mesajul in cazul in care nu vin in in 5 minute asteapta-ma putin este ideal pentru persoanele care se lasa asteptate la intalniri. Sunt si femei pentru care 5 minute inseamna foarte mult mai ales in cazul in care ajung in fata dulapurilor si nu pot sa se decida cu ce anume se imbraca.

Nimeni nu e perfect si eu sunt nimeni este o mare declaratie de modestie la care nu mai aveti ce comenta. In cazul in care cineva protesteaza contra unui astfel de mesaj inseamna ca nu are capacitatea de a intelege ce inseamna de fapt perfectiune.

Un tricou cu tabelul periodic insotit de mesajul port acest tricou periodic este un mesaj gasit de noi pe un tricou foarte haios care este destinat celor care sunt pasionati de stiinta sau asa zisilor tocilari.

Cine crede ca tabelul periodic poate sa fie haios? Puteti porni chiar si conversatii de la un astfel de tricou. Care este elementul preferat din tabelul periodic si de ce?

Un tricou cu mesaj indraznet este cel Iphone care are mesajul Slide to undress. Acesta este un mesaj indraznet pentru fanii inraiti ai dispozitivelor Iphone. Mesajul se traduce Gliseaza pentru a dezbraca.

[adsenseyu1]

Un alt mesaj la fel de amuzant este Here I am. Care sunt celelalte dorinte? Este mesajul pentru partenerul in viata caruia ati aparut. Un mesaj amuzant menit sa dovedeasca ca pestisorul a fost foarte generos cu acesta.

De asemenea un alt mesaj dragut pentru tricouri este I am not short but I am fun sized. Chiar daca nu suntem foarte inalti nu avem absolut niciun motiv sa nu ne bucuram de asta. Pana la urma noi suntem cei care nu ajungem decat pana la umerii prietenilor si suntem tot timpul protejati pentru ca suntem micuti. Un astfel de tricou spune despre cel care il poarta ca este dragalas si haios.

Un tricou cu un ceas pentru nerabdatori. De multe ori simtiti cum rezervele de rabdare sun pe duca? Statia de alimentare in acest sens nu pare a fi niciodata prea aproape si de aceea daca sunteti nerabdatori si prietenii stiu asta puteti sa gasiti un mesaj dragut care sa o sugereze.

Tricourile cu mesajul Cititi carti, nu tricouri! Au rolul de a ne  trimite sa mai citim si carti si sa renuntam sa mai discutam mesajele haioase de pe bluzele prietenilor.

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…