Un nou concept sportiv de la Toyota ?

0 Shares
0
0
0

Un nou concept sportiv de la Toyota ?Pana sa vorbesc despre noul concept sportiv  propus de japonezii de la Toyota vreau sa va prezint anvelomag.ro . Acest magazin online este cel mai apreciat magazin din mediul online romanesc , magazin specializat in comercializarea de anvelope vara , si nu numai .

Anvelope de vara , de iarna si all season la cel mai inalt standard de calitate , la un pret imbatabil , transport gratuit la fiecare 4 anvelope achizitionate si multe altele surprize  la doar un click distanta . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html .

Japonezii de la Toyota urmeaza sa prezinte la editia de anul acesta a ‘’ Salonului Auto de la Detroit  ‘’ un urmas veritabil al modelului Supra sau a supercarului Lexus LFA . Un proiect realizat cu ajutorul partenerilor de la BMW . [adsenseyu1]

Prin acest nou concept se doreste o relansare spectaculoasa a brandului Toyota pe segmentul sport . Dupa ce ne-a facut cunostinta cu modelul GT-86 , constructorul japonez este foarte aproape sa lanseze un automobil de inalta performanta .

Desi in utimii ani , constructorul japonez a evitat sa se concentreze pe segmentul sportiv , se pare ca maximul interes manifestat de catre public pentru acest segment la determinat sa isi schimbe ideea . Acest interes in continua crestere nu pare sa fie singurul motiv pentru decizia Toyota . Se pare ca rivalii de la Honda si Nissan se pregatesc sa lanseze o noua versiune de serie NSX , respectiv o noua versiune GT-R .

Toyota a mai avut incercari de relansare a unui model rapid si foarte puternic si in urma cu cativa ani , mai exact in 2007 , cand a fost prezentat conceptul FT-FH . Insa de aceasta data situatia este diferita , si spun asta pentru ca acum japonezii chiar vin cu un produs pe masura asteptarilor .

Constructorul japonez a revenit in trimestrul al treilea al anului 2013 pe primul loc in topul vanzarilor inregistrate de cei mai importanti producatori auto din intreaga lume . Gratie masurilor de stimulare a economiei implementate de guvernul de la Tokio , masuri care au influentat pozitiv competitivitatea  exportatorilor . Astfel , Toyota a reusit sa devanseze General Motors , brand-ul cu cele mai mari vanzari pana atunci .

Japonezii au inregistrat 2,5 milioane de unitati vandute in trimestrul al treilea al anului 2013 , cifre mai mari cu 2,8% fata de perioada similara din 2012 . In timp ce compania rivala , General Motors , care desi a realizat  in aceeasi perioada vanzari cu 5,5% mai mari decat in perioada similara a lui 2012 , nu a reusit sa vanda decat 2,4 milioane de unitati .

[adsenseyu1]

Locul trei in acest top este ocupat de grupul german Volkswagen cu 2,33 milioane autovehicule vandute .

Pentru 2014 se preconizeaza un profit record pentru Toyota  in conditiile in care in trimestrul al treilea al anului precedent castigurile inregistrate de japonezi au crescut cu pana la 72 % , ceea ce a insemnat 4,6 miliarde de dolari .  Profitul inregistrat de
Toyota pentru perioada despre care vorbim a fost de trei ori mai mare decat cel inregistrat de rivalii de la General Motors si cu peste 70% mai mare decat rezultatele inregistrate de Volkswagen .

Deprecierea cu 11% a yenului japonez in raport cu dolarul american a ajutat exportatorii japonezi sa lupte cu rivalii din Statele Unite . Dupa 5 ani consecutivi de recesiune economia japoneza da semene clare de revitalizare .

Alte stiri actuale :

1. Ce masini se bat pentru titlul WCOTY 2014 – masina anului la nivel mondial
2. Geneva 2014: Noul Peugeot 108, o masina pentru noua generatie de soferi
3. Noul Audi A7 TDI, o masina de exceptie a anului 2014
4. BMW da lovitura in 2014 cu noul X3! Masina arata mai NERVOASA ca niciodata
5. Masina Anului 2014: Au fost anuntate finalistele care se bat pentru titlul de Masina Anului 2014

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…