Utilizari ale prefabricatelor din beton

0 Shares
0
0
0

Locurile de parcare cu mai multe etaje sunt construite in mod obisnuit folosind prefabricate beton. Constructiile implica punerea in comun a partilor prefabricate de parcare, care sunt panouri structurale cu mai multe etaje, coloane interioare si exterioare, pardoseli structurale, grinzi, panouri de perete, scari si placi.

Aceste parti pot fi mari, de exemplu, modulele de pardoseli structurale duble trebuie ridicate cu ajutorul sistemelor de ancorare a betonului prefabricat.

Pereti de retinere

Betonul prefabricat ofera producatorilor capacitatea de a produce o gama larga de sisteme de retinere a pamantului. Produsele includ: pereti de sustinere comerciala, pereti rezistenti, pereti marini, panouri pentr pamant, stabilizate mecanic (MSE), sisteme de blocuri modulare, pereti de retinere segmentati etc.

Peretii de sustinere sunt de cinci tipuri diferite, printre care: peretele de retinere gravitationala, peretele de retinere a semigravantei, perete despartitor, zid de retinere contrafort si perete de retinere a contrafortului.

Apa si furtuna

Produsele de gospodarire a apelor uzate si a apelor pluviale sunt structuri proiectate pentru instalatii subterane care au fost proiectate in mod specific pentru tratarea si indepartarea poluantilor proveniti din scurgerea apelor. Aceste produse din beton prefabricate includ bolti de detentie de apa de ploaie, bazine de captura si guri de scurgere.

Structuri de utilitati

Pentru sistemele de comunicatii, electrice, gaze sau abur, structurile de prefabricate utilitare prefabricate protejeaza conexiunile si comenzile vitale pentru distributia utilitatilor. Betonul prefabricat este netoxic si sigur din punct de vedere al mediului. Produsele includ: gauri, produse pentru scobituri, baze de poluare usoara, cutii de masurare, bolti de panou, cutii de tractiune, structuri de telecomunicatii, tampoane pentru transformatoare, bolti pentru transformatoare, transee, cladiri de utilitati, bolti de utilitate, stalpi de utilitate, etc.

Apa si produse de apa uzata

Produsele prefabricate pentr apa si pentru apa uzata contin sau nu contin apa, ulei sau alte lichide in scopul prelucrarii ulterioare de lichide necontaminate si produse din sol. Produsele includ: sisteme de aerare, cutii de distributie, rezervoare de dozare, puturi uscate, interceptoare de grasime, guri de scurgere, interceptoare de nisip / ulei / apa, rezervoare septice, rezervoare de apa / canalizare, cisterne de incendiu si alte produse pentru apa si pentru canalizare.

Transport si produse legate de traffic

Produsele prefabricate din beton pentru transporturi sunt utilizate in constructii, siguranta si protectia sistemelor de transport rutier, aeroportuar si feroviar. Produsele includ: canale de scurgere, canale cu 3 fete, sisteme de poduri, treceri de cale ferata, cravate de cale ferata, pereti de zgomot / bariere, bariere Jersey, segmente de tunel, bariere din beton, TVCB, bariere centrale de rezervare si alte produse de transport.

Betonul prefabricat poate fi, de asemenea, utilizat pentru a face treceri subterane, treceri de suprafata pietonale pentru metrou. Betonul prefabricat este utilizat si pentru caile de rulare a metrourilor.

Pavela modulara

Pavelele modulare sunt disponibile intr-un curcubeu de culori, forme, dimensiuni si texturi. Aceste piese de beton prefabricat pot fi proiectate pentru a imita caramida, piatra sau lemnul.

Conservarea materialelor periculoase

Depozitarea materialelor periculoase, fie pe termen scurt, fie pe termen lung, reprezinta o problema de mediu din ce in ce mai importanta, solicitand containere care nu numai sa sigileze materialele, dar sa fie suficient de puternice pentru a face fata dezastrelor naturale sau atacurilor teroriste.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…