Vichy Capital Soleil pentru un bronz sanatos

0 Shares
0
0
0

Odata cu venirea verii ne grabim sa ne stabilim perioadele temporale in care ne vom desfata sub razele soarelui, bucurandu-ne de binemeritatele concedii.Cu toate acestea insa, inainte de a pleca in vacantele planuite in detaliu cu multa vreme inainte, trebuie sa punem la punct o serie de aspecte astfel incat perioada de desfatare sa fie cu adevarat de vis.

Nu trebuie sa lipseasca din bagajul nostru produsele pentru ingrijirea pielii in timpul expunerii la soare, deoarece acesta poate avea efecte negative vizibile in cazul expunerii prelungite fara aplicarea unei creme cu un factor de protectie potrivit.

Pentru ca pielea va fi in totalitate expusa la razele soarelui, este bine sa o protejam cu produse de cea mai buna calitate, produse testate dermatologic,  marci de renume in domeniu, astfel incat sa nu fim expusi nici unui risc.

Putem alege astfel din binecunoscutele gama de produse Vichy, Gerovital, Eucerin sau Farmec atat creme de fata cat si lotiuni de corp cu factor de protectie ridicata, hipoalergenice, astfel incat si cea mai sensibila piele sa poata beneficia de mangaierea tandra a soarelui fara grija unor afectiuni ulterioare.

[adsenseyu1]

Soarele poate avea nenumarate efecte negative asupra pielii: decolorare, imbatranire prematura, uscarea excesiva a pielii si nu in ultimul rand, cea mai crancena povara, cancerul de piele. Lipsa de informare duce si ea la aceste efecte negative, deoarece inca exista foarte multe persoane care considera ca lor nu li se poate intampla asa ceva si ca toate orele de expunere nesabuita la soare nu vor fi contorizate sub nicio forma de catre organismul lor.

Este inutil de mentionat faptul ca o asemenea conceptie este cat se poate de gresita, explicatia cea mai rationala concretizandu-se in sfaturile si avertizarile medicilor si in dezvoltarea din ce in ce mai performanta a produselor destinate protectiei pielii impotriva razelor ultraviolete cu efecte atat de nocive asupra organismului.

Astfel, putem regasi in magazine si farmacii produse destinate atat protectiei tenului, precum gama de produse Vichy Capital Soleil pentru diferite tipuri de ten, cat si produse destinate protectiei pielii corpului, cu factor de protectie solara ridicata, produse pentru copii si pentru adulti deopotriva. In farmacia online Webfarm.ro, gama de produse Vichy pentru fata si corp este disponibila oricui vrea sa se expuna intr-un mod sanatos la razele solare.

Vorbim foarte des despre creme cu factor de protectie ridicat, insa e important de stiut de ce anume incercam sa ne protejam prin folosirea acestora. Este vorba de fapt despre protectia impotriva razelor ultraviolete care, la randul lor se impart in 3 categorii, in functie de lungimea de unda a acestora: UVA, UVB, UVC.

[adsenseyu1]

Daca ne intrebam care dintre aceste tipuri de radiatii sunt cele responsabile de pigmentarea pielii avand ca rezultat “bronzul”, atunci poate ar fi bine de stiut ca acestea sunt radiatiile UVA. Desi bronzul este foarte mult dorit in sezonul cald, trebuie luate in calcul efectele pe care aceste radiatii le pot avea la nivelul pielii in cazul unei expuneri prelungite si fara aplicarea unui produs de protectie. Factorul de protectie solara SPF este marimea temporala calculata de la expunerea efectiva si pana la faza incipienta a aparitiei arsurilor datorate razelor soarelui.

Pentru expunerea la soare de lunga durata ar trebui folosit un produs cu factor de protectie 30, ceea ce inseamna ca o crema de acest fel ne-ar proteja de radiatii in proportie de aproximativ 97%. Diferentele dintre factorii de protectie solara se reflecta in continutul de substante ce actioneaza ca un ecran protector la nivelul pielii. Cu toate astea, niciun produs nu poate asigura o protectie impotriva radiatiilor ultraviolete  in proportie de  100%.

De retinut este si faptul ca o protectie solara la nivelul pielii este aplicabila cu aproximativ 30 de  minute inainte de expunerea efectiva la soare, iar reaplicarea acesteia este bine sa se faca cu recurenta de 2-3 ore.

Pentru a va proteja cel mai bine pielea impotriva radiatiilor ultraviolete este bine sa alegeti produse calitative, care sa nu aiba efecte nocive asupra organismului. Se recomanda ca acestea sa fie achizitionate din magazine specializate sau farmacii, insotite de bonul fiscal aferent.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…