10 Greseli de Evitat Cand Purtam Blugi cu Talie Inalta

0 Shares
0
0
0

Blugii sunt acei pantaloni pe care ii pot purta atat femeile cat si barbatii. Sunt pantalonii care in cazul in care sunt alesi cu grija, pot fi piesa de rezistenta a unei tinute.

In ceea ce priveste femeile, se poate spune ca reprezentantele sexului frumos sunt mai norocoase atunci cand trebuie sa isi aleaga o pereche de blugi, pentru ca pot opta pentru diferite stiluri, precum blugi talie inalta de exemplu.

Atunci cand aleg sa poarte o pereche de blugi cu talie inalta, femeile pot arata fabulos, daca tin cont de unele mici detalii. Exista insa alte mici detalii, care pot strica o tinuta, indiferent de calitatea si de frumusetea blugilor alesi.

Pentru ca dorim ca toate reprezentantele sexului frumos sa arate impecabil atunci cand poarta astfel de blugi, am pregatit o lista care cuprinde greselile pe care ar trebui sa le evite atunci cand blugii sunt piesa de rezistenta a tinutei. Veti afla in randurile urmatoare despre ce este vorba!

  1. Evitati lungimile prea lungi si prea scurte

Pantalonii cu talie inalta nu ar trebui sa fie pantaloni capri, precum poarta de exemplu Nicole Richie. De asemenea, pantalonii cu talie lunga nu ar trebui sa fie atat de lungi incat sa mature strada, precum sunt unele perechi de blugi pe care ii poarta Jennifer Lopez.

O pereche de blugi cu talie lunga pot arata impecabil pe purtatoarea lor, insa este foarte important ca aceasta sa aleaga marimea potrivita.

  1. Evitati decoratiunile mari, voluminoase si bombate

Facem precizarea ca de regula pantalonii cu talie inalta au deja mult volum, acoperire si tesaturi pe cont propriu, iar din acest motiv este important sa va asigurati de faptul ca eliminati cu totul accesoriile. Mansete largi, nasturi, piele, imprimeuri mari sau alte accesorii, trebuie sa dispara de pe lista, cand creati o tinuta in care purtati asemenea blugi.

  1. Evitati pantalonii cu talie inalta care stau sub linia sutienului

De precizat este faptul ca daca alegeti sa purtati o asemenea pereche de blugi, aceasta va atrage ochiul privitorului prea mult catre stomac si abdomen si pare ciudat. Pentru femeile care au cateva kilograme in plus, acest lucru inseamna un “dezastru”.

  1. Evitati sutienele sau decupajele care sunt prea dezvaluite

Stim ca este tentant sa purtati blaturi de sutien cu pantaloni cu talie inalta, cu acoperire completa, dar prea mult aspect de piele nu este niciodata un aspect bun. Si daca indrazniti nu tineti cont de acest lucru, cel putin asigurati-va macar va simtiti confortabil.

  1. Evitati sacourile scurte, voluminoase

Acestea creeaza o forma boxy si fac talia sa para mai larga. De asemenea, elimina complet forma de clepsidra, ceea ce incercam sa obtinem prin purtarea pantalonilor cu talie inalta.

  1. Evitati blaturile excesive de blousy

Pantalonii cu talie inalta au volum si ofera multa acoperire, iar un top blousy din multa tesatura va concura cu asta. Daca imperechezi un blat exagerat de blousy cu blugi skinny cu talie inalta, risti sa arati cu adevarat ridicol.

  1. Evitati pantalonii cu talie inalta care nu se potrivesc

De obicei, pantalonii cu talie inalta arata impecabil pe o femeie, mai ales atunci cand aceasta are si corpul frumos modelat la sala de sport. Exista blugi dar si alti pantaloni cu talie inalta, insa atunci cand acestia sunt alesi intr-un mod nepotrivit, pot “ajuta” purtatoarea sa arate ridicol. De aceea, este important sa va asigurati ca faceti cea mai potrivita alegere.

  1. Nu alegeti o lungime gresita a tivului.

Acesta este un alt lucru pe care doriti sa il evitati. La pantalonii cu talie inalta sau dreapta, va doriti tivul doar pana la varful degetelor de la picioare, pentru a obtine un aspect alungit. Pe blugii cu talie inalta subtire in schimb, tivul trebuie sa ajunga doar la glezne. Alte alegeri in ceea ce priveste acesti pantaloni, sunt gresite, si cu siguranta nici o femeie nu doreste sa comita un astfel de accident vestimentar.

  1. Evitati pantalonii cu talie inalta foarte curtagori

Pantalonii cu talie inalta arata bine curgatori, dar nu-i doriti atat de curgatori, incat sa arate inestetic.

  1. Evitati accesoriile nepotrivite

Cu siguranta, este important sa evitati accesoriile nepotrivite. Alegeti o curea care nu este prea lata. Contrastati talia inalta cu un cardigan lung care se vine pana pe solduri. Blugii skinny cu talie inalta arata bine cu tocuri.

Acestea sunt asadar cateva lucruri foarte importante de cunoscut in ceea ce priveste purtarea unei perechi de blugi cu talie inalta. Cu cat cunoasteti mai multe detalii, cu atat sunt mai mici sansele de a va crea o tinuta nepotrivita.

In plus, pentru a va fi mai usor sa alegeti articolele de vestimentatie care sa va compelteze tinuta alaturi de blugii cu talie inalta, puteti cauta in mediul online diferite imagini cu tinute care au blugii cu talie inalta, drept piesa e rezistenta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…