3 situatii comune in care ai nevoie de piese auto Porsche

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de masinile Porsche, avem in minte calitatea si puterea oferita de aceste autoturisme. Soferii care s-au bucurat pana acum de modele ca Boxter, Cayenne, Carrera sau altele, cu siguranta au avut si dificultati la un moment dat. Indiferent de cat de fiabila este o masina, exista un moment cand ceva tot cedeaza, iar acesta este primul moment cand te gandesti sa cumperi piese auto Porsche pentru bolidul tau.

Mirosuri si sunete suspecte

Inainte de a porni cu automobilul tau Porsche, verifica intotdeauna daca merg luminile indicatoare de la motor si BS si vezi daca e ceva in neregula: sunete suspecte sau mirosuri suspecte. Daca ai simtit deja miros de ulei ars sau alte mirosuri similare, e posibil ca vreo garnitura sau capacul supapei sa fie deteriorate, caz in care apar scurgeri de ulei, o problema destul de comuna la automobilele Porsche.

Probleme la motor

La unele modele, cum sunt cele dintre anii 1999 si 2004, pot aparea probleme de acest gen. Verifica lumina indicatoare de la motor. O problema comuna este la cele doua tipuri de senzori care exista la motor. Daca unul din senzori cedeaza, celalalt va compensa, insa pana la urma e posibil sa cedeze si acesta, iar atunci lumina indicatoare se porneste in bord.

Baterie slaba sau consumata complet

Cand ai o astfel de masina, o tratezi ca pe o bijuterie si nici nu are rost sa iti cumperi una daca nu ai garaj. Ar fi chiar pacat sa ti-o zgarie cineva sau chiar sa ti-o loveasca. Dar, se pare ca nici nu e cel mai bine sa tii masina prea mult in garaj. Bateria se poate descarca mai repede si te poti trezi ca nu ai curent sa pornesti. Si nu doar atat. De la o baterie moarta pornesc o serie de alte complicatii, asa ca e mai bine sa previi.

Acestea sunt printre cele mai comune 3 dintre toate problemele care pot aparea in functionarea automobilului tau Porsche. E bine sa stii cu ce te confrunti, astfel incat sa poti sa cumperi piese auto Porsche in mod corespunzator. E recomandat sa comanzi online, pentru ca e mai simplu decat sa mergi intr-un magazin fizic. Cumpara piese auto online din magazinul online eGarajul.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…