5 modalitati de a construi o tinuta casual folosind un trening modern

0 Shares
0
0
0

Tinutele pe care alegi sa le porti zi de zi sunt o reprezentare a personalitatii tale. Ele se aleg in functie de modul in care vrei sa fii perceputa si in care vrei sa te exprimi. Tinutele moderne, actuale, sunt realizate folosind foarte multe combinatii de piese vestimentare frumoase.

Poti folosi intr-un mod creativ piesele din cadrul unui trening sau il poti accesoriza diferit, pentru a obtine o alta imagine inedita si speciala. Astfel, te vei bucura permanent de noi modalitati de a purta hainele casual din garderoba ta.

Foggi.ro ofera multiple tipuri de treninguri moderne si frumoase si feminine, pentru a te pune in valoare zi de zi. Iata 5 modalitati de a construi o tinuta casual folosind un trening care este modern:

  1. Poti purta intreg setul format din hanorac sau bluza sport si pantaloni

Un trening este format din minim 2 piese vestimentare. Setul contine pantaloni si bluza sau hanorac. Uneori, setul este de 3 sau mai multe articole, in functie de croiala.

Pantalonii sau hanoracul, oric bluza, pot avea forme diferite, care te pot ajuta sa iti pui in valoare corpul sau sa te simti lejer. Un astfel de exemplu poate sa fie un set cu pantaloni care urmeaza linia corpului si hanorac scurt.

  1. Poti alege un trening cu o culoare deosebita, precum treningul aqua marin

O modalitate de a construi o tinuta casual deosebita, tine de alegerea unei culori speciale. Astfel, poti folosi un trening dama aqua marin din catifea Foggi care sa te faca sa te simti bine zilnic.

Acest trening este realizat din catifea de calitate, avand un aspect feminin si frumos prin croiala sa moderna si prin elementele de design alese.

Terminatiile pantalonului sunt deosebite, punand in evidenta piciorul. Culoarea aqua marin este intotdeauna potrivita pentru o persoana care adora sa fie in centrul atentiei.

  1. Poti folosi hanoracul cropped al unui trening modern si il poti asorta unei perechi de blugi cu taieturi

Poti alege sa porti doar o piesa din setul ales. Astfel, poti alege hanoracul din treningul cumparat. Poti sa il asortezi unei perechi de blugi cu taieturi.

Vei construi astfel o tinuta casual moderna si inedita. Poti asorta totul cu o geanta supradimensionata si cu pantofi sport comozi, pentru o plimbare in parc sau pentru a merge la shopping.

  1. Pantalonii din treningul de catifea pot sa fie purtati cu o alta bluza si cu ghete deosebite

Poti, de asemenea, sa porti doar pantalonii din setul de catifea. Daca alegi un asemenea trening, te poti bucura de un material deosebit si estetic placut, care reuseste sa te ajute sa construiesti variante frumoase ale tinutelor casual.

Poti sa porti pantalonii cu o bluza lejera fluida, din material pretios si ghete, care sa faca un constrast puternic vizual.

  1. Treningul cu hanorac cropp poate sa fie accesorizat intr-un mod foarte special

Foloseste hanoracul cropp cu accesorii neobisnuite, inedite, pentru a obtine un look special si a iesi in evidenta de fiecare data.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria rochiilor

BlogIstoria rochiilor

O rochie este o piesa de imbracaminte purtata in mod traditional de femei sau fete, fiind alcatuita dintr-o…