6 modele de cercei pe care femeile de adora

0 Shares
0
0
0

Cerceii se numara printre cele mai populare si purtate bijuterii. Alegerea cerceilor potriviti nu este intotdeauna o misiune usoara, pentru ca trebuie sa tii cont atat de tendinte, de tinuta la care ii vei purta si de evenimentul la care te vei afisa cu acestia, dar de asemenea trebuie sa iei in considerare si alte detalii cum ar fi forma fetei, tonul pielii, culoarea ochilor si asa mai departe, atunci cand te decizi ce iti vei pune in urechi. Cerceii iti pot transforma complet look-ul!

Cerceii pot avea forme, lungimi, mod de prindere diferite, pot fi facuti din diverse materiale cu sau fara pietre pretioase. Sunt o multime de modele dintre care sa alegi!

Cerceii tip stud

Cerceii tip stud reprezinta unul dintre cele mai populare modele din aceasta categorie de bijuterii, fiind purtati de tot mai multe femei inca de la inceputul secolului XX. Elementul cel mai important al acestor cercei este piatra pretioasa sau semipretioasa care se regaseste pe bijuterie.

Cerceii de tip stud se fixeaza cu surub de lobul urechii. Cerceii pot avea forma geometrica, abstracta, pot fi animale, stelute, inimoare. Vezi si Cercei Tip Stud Aur Alb 18kt cu Diamant Rotund Briliant Setat cu 3 Gheare.

Cercei atarnatori

O perche de cercei atarnatori poate transforma radical look-ul unei femei, alungind usor trasturile fetei, adaugand feminitate, gratie si un aer rafinat. Cerceii care se incadreaza in aceasta categorie pot avea lungimi diferite, pot fi drepti sau formati din mai multe elemente asimetrice, cel mai important este sa alegi un model care se potriveste cel mai bine stilului tau personal.

Cerceii candelabru

Cerceii candelabru sunt diferiti de cerceii atarnatori. Aceste modele de cerceii sunt de-a dreptul spectaculoase, sunt piese decorative, formate din mai multe straturi de materiale si ducand cu gandul la un impunator candelabru – asa cum le spune si numele.

Masivi, cu design complex, relativ lungi, o impletire sofisticata din mai multe pietre pretioase, cerceii candelabru sunt facuti pentru ocazii speciale atunci cand vrei sa atragi toare privirile si sa stralucesti. Alege cerceii candelabru doar pentru ocazii festive sau evenimente de seara.

Cercei rotunzi

Cercerii rotunzi sunt de asemenea foarte populari. Cerceii rotunzi se gasesc in diferite marimi, sunt confectionati din diferite materiale si pot fi incadrati in diverse stiluri, de la miniaturi delicate la cerceii rotunzi supradimensionati care pot atinge si umerii celei care ii poarta.

Cerceii cluster

Cercerii cluster sunt asemantori cerceilor tip stud prin felul in care se prind de ureche. Difera insa in privinta aspectului exterior unde sunt realizati din mai multe pietre pretioase intr-o singura compozitie care arata deosebit. Pietrele din care sunt realizati acesti cercei pot avea forme, marimi si culori diferite si pot contine inclusiv elemente decorative.

Cercei ear cuff

Cerceii ear cuff sunt aceia care acopera cea mai mare parte a urechii, de la varf pana la lobul acesteia. Cerceii ear cuff reprezinta un accesoriu la moda care se reinveteaza de la un sezon la altul, ceea ce inseamna ca ii vei gasi intr-o mare varietate de forme, modele si marimi, acoperind urechea in intregime sau doar pe jumatate sau pot fi doar niste cercei mici fixati pe partea superiora a urechii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…