Alaturi de cine intregeste Larisa Popa lista de participante ale Romaniei la Miss Universe?

0 Shares
0
0
0

Larisa Popa este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, motiv pentru care in anul 2011 a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania. Din acest motiv, a fost desemnata sa reprezinte Romania in Brazilia, la Sao Paulo, la editia cu numarul 60 a prestigiosului concurs de frumusete, Miss Universe.

In momentul in care a castigat acest prestigios premiu si cand a fost desemnata sa reprezinte tara la editia cu numarul 60 a prestigiosului concurs de frumusete, Miss Universe de la Sao Paulo (Brazilia), Larisa Popa deja era absolventa a Facultatii de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii “Spiru Haret”, si avea varsta de 24 de ani impliniti.

Cei care au urmarit aceste concursuri desfasurate la nivel national in tara noastra, au la cunostinta faptul ca Larisa Popa a fost concurenta si in anul 2010. Din pacate pentru ea, in ciuda faptului ca a reusit sa se stracoare in top 10, nu a reusit sa ocupe prima ozitie, ceea ce a fost o dezamagire pentru ea.

Din acest motiv, Larisa a ales sa isi urmareasca prestatia de la concurs, si-a depistat rapid greselile si a decis sa le corecteze pentru ca pe viitor sa aiba sansa de a castiga. Acest lucru s-a si intamplat, iar Larisa Popa a devenit Miss Universe Romania 2011, dupa cum spuneam in introducere, si a fost aleasa sa ne reprezinte tara in Brazilia, la Sao Paulo, la editia cu numarul 60 a prestigiosului concurs de frumusete, Miss Universe.

Larisa Popa insa, cu siguranta nu a fost prima femeie din Romania care a participat la un concurs international de frumusete, precum Miss Universe. La acest concurs, tara noastra a fost reprezentata in anul 1929.

Magda Demetrescu, Miss Romania 1929 a reprezentat tara noastra la primul concurs international de frumusete, desfasurat la Galveston, Texas unde a terminat concursul clasata pe locul 6. Datorita acestei performante, frumoasa romanca a primit un premiu de 100 de dolari si un ceas bratara.

Apoi, tara noastra trebuie sa fie reprezentata in anul 1931 la acelasi concurs de frumusete desfasurat in Galveston, Texas de catre adolescenta blonda de 17 ani cu ochii verzi din “Targul Iesilor”, care se numea Erastia Peretz; insa care nu a reusit sa calatoreasca in Statele Unite pentru ca nu a obtinut la timp documentele necesare pentru calatorie.

Urmeaza apoi o pauza a acestui concurs provocata atat de catre episcopul E. Byrne, care a dus o lupta impotriva paradei in costume de baie; dar si datorita crizei economice. Dupa cateva decenii, mai exact in anul 1991, Romania a fost din nou reprezentata la Miss Univers, la Las Vegas, in 1991, de catre actrita Daniela Nane.

Din acest an, tara noastra a fost reprezentata fara intrerupere pana in anul 1998, de catre Corina Corduneanu in 1992, Angelica Nicoara in 1993, Mihaela Ciolacu in 1994, Monica Grosu in 1995, Roberta Anastase in 1996, Diana Maria Urdareanu in 1997 si Julia Verdes in 1998.

Mai bine de un deceniu de pauza a urmat apoi, pentru ca in 2009 Romania sa fie din nou reprezentata la un asemenea concurs, de catre Miss Univers Romania 2009, Bianca Elena Constantin. In 2010 a participat Oana Paveluc in finala internationala din Las Vegas, in 2010, pentru ca in 2011 sa fim reprezentati de catre frumoasa Larisa Popa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…