Alegerea cerceilor ideali

0 Shares
0
0
0

Cerceiii dupa cum bine stim cu totii, sunt accesoriile pe care femeile pur si simplu le adora. Atunci cand calca intr-un magazin de bijuterii, doamnele si domnisoarele se uita mai intai de toate la cercei.

Facem precizarea insa ca, alegerea unei perechi de cercei poate sa reprezinte pentru multe femei, o sarcina mult mai complicata decat pare la prima vedere. Este firesc acest lucru, tinand cont ca exista atat de multe tipuri si modele de cercei. Printre acestia se numara si cerceiii statement.

Cerceii statement, printre care si perechile de cercei de seara Tricia Design sunt fara doar si poate, o declaratie pentru orice tinuta, iar acesta poate fi motivul pentru care multe femei se opresc de alegerea bijuteriilor indraznete. Fie ca sunt candelabre de argint, stifturi de perle supradimensionate sau un grup de diamante faux gigant, stilul in jurul cerceilor cu declaratii poate fi o provocare. Cand accentul tinutei tale este pe bijuteriile uriase atarnate de urechile tale, este usor sa treci pe teritoriul „atipic”.

Deci, cum creezi un aspect cu gust cu un accesoriu atat de indraznet? Cheia este sa mentii echilibrul in alegerile tale de stil. Iata cateva sfaturi:

Un cercel cu declaratii este ca glazura deasupra unor torturi de vanilie sau ciocolata – sau, o bluza alba sau neagra. Desi cerceii sunt vedeta tinutei, este la fel de important sa creezi o panza curata cu bluza ta pentru echilibru. Cerceii declaratie vorbesc de la sine, deci alegeti un top care nu are modele sau infrumusetari care sa concureze pentru atentie.

Fara alte piese de declaratie

Abtine-te de la adaugarea oricarei alte piese de declaratie bejeweled in ansamblul tau. Poti fi tentata sa te asortezi cu un colier cu declaratii, dar evita sa porti prea multe bijuterii indraznete. De fapt, evita colierele in totalitate, deoarece obiectivul iti pune accentul pe cercei.

Parul macinat

Pastreaza-ti aspectul inaintat de moda si elegant, legandu-ti parul intr-un coc curat sau o coada de ponei eleganta. Parul mare plus cerceii mari creaza perfect un look din anii 1980, iar unele lucruri sunt mai bine lasate in trecut; un updo simplu este mai modern.

Bijuterii de sustinere delicata

Desi este bine sa ramaneti departe de colierele de concurenta, nu ar trebui sa va fie teama sa incorporati piese de bijuterii de sprijin – de exemplu, bratari cu lant delicat, bratari subtiri si inele. Daca cerceii dvs. de declaratie au aur sau argint in ei, alegeti bratari si inele din acelasi metal.

Buze indraznete si ochi de pisica rafinat

Deoarece stilul tau este mai subtil, mergi indraznet si ladylike cu machiajul tau, poti alege sa optezi pentru buze rosii puternice sau pentru o culoare de fructe de padure. Buzele vor sustine rezistenta cerceilor in timp ce se potrivesc, de asemenea, aspectului de lux. O buza nuda nu ar face dreptatea cerceilor tai! Pentru ochi, incercati un ochi de pisica retro – este indraznet, dar rafinat si perfect pentru acest aspect elegant.

Accesorii simple

Va puteti imagina acest aspect cu o geanta supradimensionata? Nici noi nu putem. Acesta este motivul pentru care am conceput acest aspect cu un ambreiaj pastel subtil care nu atrage prea mult atentia asupra lui, dar este in continuare complementar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…